Dokuś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Catfishing w styczniu... Sponsorem zabawy była firma dragon... ( dolnik od millenium pike... Guma dragon renokiller) Oczywiście 100% c&rPięknie Tomek! Catfishing... :) Marcują się w marcu, więc jeszcze można! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Moja suczka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ciągle nierozłączni...a mówią że pies z kotem w parze nie idzie... a oni tak trwają i trwają... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 kotek chyba na delikatnym wk...ie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 kotek chyba na delikatnym wk...ie Raczej nastąpiła wspólna degustacja Nepeta faassenii Ciągle nierozłączni...a mówią że pies z kotem w parze nie idzie... a oni tak trwają i trwają... Pies z kotem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Trwają i trwają ale kotek chyba delikatnie brzydzi się swojego kompana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 To i ja zapodam zdjęcie mojej milusińskiej. Wabi się Majlo, ma 7 miesięcy. Jest rozbiegana i rozszczekana, kto by nie przeszedł obok niej, podczas spaceru, to odrazu szczeka jak opętana. ☺ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zordon, 12 miesięcy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zordon wygląda na czystokrwistego....ale biały nie jest zarezerwowany dla lepiej urodzonych, ten tu to zwykły odratowany dachowiec (niemowlęciem będąc stracił matkę), pozostający pod opieką mojej siostrzenicy. Dziki jak żbik czy inny ryś Uwielbia zaczepiać, ale tylko po to, żeby zaraz przyatakować nogę, rękę, bez różnicy...czym i jak przekupić takiego dzikiego kocura? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ciężkie pierwsze próby z castem [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Lepiej mu idzie, niż mi.Ciężkie pierwsze próby z castem [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie cytujemy zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dziś dał się przez chwilkę pogłaskać.....ale gdyby mógł, raczej by zagryzł i zadrapał, widać w oczach czarną duszę mordercy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 "Spróbuj zrobić jeszcze jedno zdjęcie, a przebiję ci tętnicę pazurami" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 ehh... bo to się sprowadza do dowcipu: Pies myśli: ci ludzie mnie głaszczą, czeszą, karmią, dbają o mnie... oni chyba są bogami... Kot myśli: ci ludzie mnie głaszczą, czeszą, karmią, dbają o mnie... ja chyba jestem bogiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Krzysiek widać, że ten biały ma w sobie drobną domieszkę żbika ale zobacz samicę moje córki, fotka z kom pod tytułem panna foch i jej lwica - podejdziesz?? Edytowane 28 Stycznia 2017 przez guciolucky 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A ja muszę mojego kocura na kastracje chyba oddać... No już zaczyna cyrkować.... Co sądzicie panowie znający temat? Jak to wpływa na kocura? Dodam że kot jest trzymany w domu... Dzieci nie pozwalają mu wychodzić (chyba że na smyczy automatycznej) myszy w domu już mam... Jest tylko przyjacielem rodziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Za 3 dni "pyknie" mu 5 latek I standardowa "modlitwa" do studzącego sie w foremce biszkoptu. I tak ze 30 minut potrafi siedzieć... Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Żbiku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A ja muszę mojego kocura na kastracje chyba oddać... No już zaczyna cyrkować.... Co sądzicie panowie znający temat? Jak to wpływa na kocura? Dodam że kot jest trzymany w domu... Dzieci nie pozwalają mu wychodzić (chyba że na smyczy automatycznej) myszy w domu już mam... Jest tylko przyjacielem rodziny Nigdy nie wiesz, choć wiadomo ,że każdy zabieg to ryzyko. Jednak my mamy kastrata. Biega na dworze jak głupi. Zero problemów z układem nerkowym czy nadwagą. Ale są też takie koty, co od razu po zabiegu mają problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) "Mój" biały kocur to także kastrat, na szczęście póki co zdrowy i aktywny, do tego na pewno nie jest gruby Edytowane 28 Stycznia 2017 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Czekaj dalej... Jak ci zacznie posikiwać po kątach to zobaczysz co to znaczy kocur z jajami w domu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A ja muszę mojego kocura na kastracje chyba oddać... No już zaczyna cyrkować.... Co sądzicie panowie znający temat? Jak to wpływa na kocura? Dodam że kot jest trzymany w domu... Dzieci nie pozwalają mu wychodzić (chyba że na smyczy automatycznej) myszy w domu już mam... Jest tylko przyjacielem rodziny Nie rób tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 A to moja łobuzeria, na chwilę obecną pięć 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Za 3 dni "pyknie" mu 5 latek I standardowa "modlitwa" do studzącego sie w foremce biszkoptu. I tak ze 30 minut potrafi siedzieć... Fajna psina taka wyluzowana. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Czekaj dalej... Jak ci zacznie posikiwać po kątach to zobaczysz co to znaczy kocur z jajami w domu... Zrób to zawczasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 No właśnie.... Zdania podzielone.... Juz sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi