Manniek66 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dobra , może reny nie domowe ale odprowadzają do pracy :) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Świetny widok, zawsze bym się mocno spóźniał do pracy, musiał bym każdego pogłaskać pod drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Azik ma się już z kim ,,potarmosić''. Jego partnerka Aza, w maju będzie miała roczek,chyba go przerośnie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Spójrzcie jak się cieszą. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 I ja mam do Ciebie przyjechać? Nie dość, że tyle śniegu, to jeszcze dwa takie brytany!... Pewnie pół wołu na raz zjedzą a mnie na przystawkę... Patrzą mi prosto w oczy i już się cieszą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Spójrz na fotkę ,czy one mogłyby zrobić komuś krzywdę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ale niedźwiedzie Zabierasz je ze sobą na ryby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Sezon kotofotoplenerowy uważam za otwarty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Dzisiejsze znalezisko na budowie metra wesoła 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Są już dwa to i trzeci się "zmieści" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Są już dwa to i trzeci się "zmieści" U mnie się 8 urodziło kilka dni temu, więc mam ich łącznie 15 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Luis znalazł sobie nowe legowisko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Zauważyłem że moje dwa koty często siadają przy płocie (siatka) od strony drogi która idzie w pola a później w las. I ze dwa tygodnie temu przyuważyłem że za siatką ........siedzi futrzak tyle że z 15-20cm uszami . Siedzą sobie i się gapią na siebie, zając co jakiś czas coś przegryzie, odejdzie metr czy dwa, wróci i dalej się na siebie gapią. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Zauważyłem że moje dwa koty często siadają przy płocie (siatka) od strony drogi która idzie w pola a później w las. I ze dwa tygodnie temu przyuważyłem że za siatką ........siedzi futrzak tyle że z 15-20cm uszami . Siedzą sobie i się gapią na siebie, zając co jakiś czas coś przegryzie, odejdzie metr czy dwa, wróci i dalej się na siebie gapią.Zrób im fotkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Zrób im fotkę! Wczoraj koty przywiozłem do W-wy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W hodowli są wolne maluszki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 A o to mój bursztyn Są jeszcze dwaj bracia Wełek i Yoda , karmione z strzykawki takie małe pisklaki były , mamcia zginęła pod samochodem Był jeszcze Maciek , Pudzian wśród kotów dziesięć kilogramów żywej wagi , ale niestety w tym roku pożegnał się z życiem , choróbsko go wykończyło 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 To moja Księżniczka :-)ale na ryby ni chodzi, strasznie niecierpliwa i na miejscu 2 minuty nie usiedzi - cóż 50% sznaucera miniaturowego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Nasz prezes nieco spoważniał:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi