witek Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Nagini, koteczka MCO, wiek 6 miesięcy 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 W następnych wyborach to ja bym najchętniej głosował na jakiegoś uczciwego zwierzaka.....powyżej powyżej koń patrzy rozumnie i wzbudza zaufanie, a powyżej kotka ma więcej dostojności i dobrych manier niż.....sami rozumiecie Nagini.....może się zwać równie dobrze Bogini! Piękna! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Rzeczywiście bogini... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Brat Nagini, Necronomicus Edytowane 2 Lutego 2019 przez witek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Masz cały Olimp u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Przepiękne zwierzęta, kiedyś takiego będę miał ????.A imię jego coś oznacza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 A imię jego coś oznacza?Księga Umarłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Brrrr, a jeśli można wiedzieć, dlaczego takie imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał pc Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Siemka to i ja pokaże moje testery przynęt ,biorą na wszystko jak leci. Edytowane 2 Lutego 2019 przez Michał pc 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Były przysmakiem na stołach rzymskich cesarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał pc Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Były przysmakiem na stołach rzymskich cesarzy Poważnie Pawiookie zjadali....nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 A to moja zimowa odskocznia od wędki. 2 cm duszki s8 wymiata 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 U mnie takie stadko rządzi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ziva rośnieLekarz weterynarii określił, że jest w typie posokowca bawarskiego... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Ziva rośnie Lekarz weterynarii określił, że jest w typie posokowca bawarskiego... Znaczy się, będzie dobrze prowadziła do piwa? Teściowie mieli suczkę Beagle. Jeśli coś zwęszyła była nie do zatrzymania. To był "rozpuszczony" pies, ale jak jak coś zwęszyła, automatycznie "traciła" słuch . Edytowane 7 Lutego 2019 przez cys82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Beagle i Posokowce również z racji swojego instynktu myśliwskiego potrzebują dużo ruchu muszą sie wybiegać, co zresztą właściciela tych ras i podobnych wychodzi na zdrowie. Gratuluję nowego członka rodziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 U mnie takie stadko rządzi Duże masz straty wśród paletek?Śliczne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Duże masz straty wśród paletek?Śliczne ryby. Kiedyś tak.Brak wiedzy skutkował tylko wyrzuceniem pieniędzy w błoto bo ryby padały A ja nie wiedziałem dlaczego I jak im pomóc. Teraz mniej ale zawsze się jakaś zaraza moze przyczepić .. Ogólnie to temat opanowany więc jest ok Podstawą żeby ryby nie chorowały to 30 stopni temp. wody w akwarium A tu Leopardo ...Trochę fota się przestawiła Edytowane 9 Lutego 2019 przez Siwy gołąb 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Kurcze od zawsze mam marzenie by mieć w domu rysia... chyba można. Witek jako hodowca słyszałeś, by ktoś w Polsce miał tego bobcata? Edytowane 9 Lutego 2019 przez AdasCzeski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Fajne to zwierzę... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Identyczny jak mój kudłaty potworzak???? Ale ten ryś jest świetny???? Edytowane 9 Lutego 2019 przez lenny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Nasza uratowana kotka już trochę urosła i przy okazji w kupiła się w łaski "szefostwa" [emoji23] Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Lutego 2019 przez milupa - rybka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Sławku, Tomku, serdecznie współczuję. Wiem co czuliście. W ubiegłym roku wiosną odszedł Guzik ukochany York mojej Pani. Zarzekała się, że już żadnego psa... Nawet kazała mi kupić cegłę do wybijania Jej psa z głowy, a teraz jest Ziva. Kundelek z którego nie wiadomo co wyrośnie, ale pewnie bojowy pies, biorąc pod uwagę co wyprawia z tym pluszowym lwem, który jest jeszcze, na razie, większy od niej. Alexs , widzę że cegła nie pomogła . Ale tak to jest z tymi zwierzątkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 U mnie zaczynają się tolerować - entlebucher i syberyjski swieżynka. Zdjęcie ziemniakiem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dziś Światowy Dzień Kota 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi