Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

W następnych wyborach to ja bym najchętniej głosował na jakiegoś uczciwego zwierzaka.....powyżej powyżej koń patrzy rozumnie i wzbudza zaufanie, a powyżej kotka ma więcej dostojności i dobrych manier niż.....sami rozumiecie :D Nagini.....może się zwać równie dobrze Bogini! Piękna!

• Like 2

Ziva rośnie

Lekarz weterynarii określił, że jest w typie posokowca bawarskiego... ;)  :D

Znaczy się, będzie dobrze prowadziła do piwa? ;)

Teściowie mieli suczkę Beagle. Jeśli coś zwęszyła była nie do zatrzymania. To był "rozpuszczony" pies, ale jak jak coś zwęszyła, automatycznie "traciła" słuch :)

Edytowane przez cys82
  • Like 1

Duże masz straty wśród paletek?

Śliczne ryby. :)

Kiedyś tak.Brak wiedzy skutkował tylko wyrzuceniem pieniędzy w błoto bo ryby padały A ja nie wiedziałem dlaczego I jak im pomóc.

Teraz mniej ale zawsze się jakaś zaraza moze przyczepić ..

Ogólnie to temat opanowany więc jest ok ;)

Podstawą żeby ryby nie chorowały to 30 stopni temp. wody w akwarium

A tu Leopardo ...;)

Trochę fota się przestawiła

post-68698-0-88775600-1549714423_thumb.jpg

Edytowane przez Siwy gołąb
  • Like 9

Sławku, Tomku, serdecznie współczuję. Wiem co czuliście. W ubiegłym roku wiosną odszedł Guzik ukochany York mojej Pani. Zarzekała się, że już żadnego psa... Nawet kazała mi kupić cegłę do wybijania Jej psa z głowy, a teraz jest Ziva. Kundelek z którego nie wiadomo co wyrośnie, ale pewnie bojowy pies, biorąc pod uwagę co wyprawia z tym pluszowym lwem, który jest jeszcze, na razie, większy od niej.

Alexs , widzę że  cegła nie pomogła  . Ale tak to jest z tymi zwierzątkami

• Like 1