Rheinangler Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Jesien zawitala do ogrodka i Luis coraz czesciej przynosi myszory do domu dobrze ze sezon na ptaki sie juz skonczyl Dzielny lowca domaga sie pieszczot ,- zwykle kolami do gory Edytowane 15 Października 2019 przez Rheinangler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Panowie i Panie. Czy ma ktoś z Was kontakt do sprawdzonej i godnej plecenia hodowli Border Collie najlepiej do 300 km od Warszawy? z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Oto nowa radość w naszym domu.Dołączyła do już kilkuletniej kotki Milki. Wszystkie opowieści o trudnej aklimatyzacji okazały sie mocno przesadzone.Nie ma żadnego piszczenia w nocy,piesek śpi spokojnie,jak sie obudzi wychodzi na ogród,robi co trzeba i wraca spać.Tak po prostu .Poza tym szczęśliwy,wszędzie go pełno,dzieci szczęśliwe-co więcej trzeba?Przyjażń z kotem jedynie na razie dość szorstka-pies chce się bawic,kot na tą chwilę niekoniecznie .Zbyt mocno okazywane zainteresowanie zakończyło się na razie kilkoma niegrożnymi klapsami z łapy w nos,co z resztą jak mi się wydaje okazało się tylko zachętą .Jedynym problemem było imię.Było twardo-jedna córka Lucky,druga Luna.Szło na większą wojnę .Iście Salomonowym rozwiązaniem okazał się skrót imion córek.Hania i Gabrysia=Haga.Bardzo dawno w moim domu nie było psa,staliśmy twardo na stanowisku że dzieci muszą trochę dorosnąć i oprócz zabawy mieć też związane z psem obowiązki.Jest jak trzeba,kupa radości . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuka Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Witam KolegówMam 8-tygodniowe szczeniaki foksterier szorstkowłosy tricolor zaszczepione odrobaczone 3 suczki jak by ktoś potrzebował towarzyszki na rybkiOddam za koszty utrzymania Tel. 604167563 zdjęcia wyślę na mms 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 To i ja sie swoimi chlopakami pochwale Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Czasem nie ma jak rąk umyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 A to moja brygada.... Lucek już tu był... Ale Janusza chyba nie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 JanuszA ? Kotka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 JanuszA ? Kotka? Hehe miało być nie BYŁO Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Radek - Rademenes Mocio*PL4 miesiace i 4 kg wagi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Baja na ostatnim wspólnym wedkowaniu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Moja prawie roczna suczka DSPP. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Radek - Rademenes Mocio*PL4 miesiace i 4 kg wagi Mój 5 miesięcy i prawie 5 kg Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Podpatrzone na szkierach Blekinge. Nasz przyjaciel zawsze z nami nawet na kajaku ...dla mnie lekkie szaleństwo Słabo to widać w tym ujęciu (duże zbliżenie) ale kolo łowił na muchę Edytowane 6 Listopada 2019 przez BOB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Moja Baja lubi wędkowanie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 ...i polowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Kolego chyba nie te forum ????Wstaw jeszcze fotki z " bielenia" i będzie wszystko w temacie... Edytowane 7 Listopada 2019 przez Baars 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuka Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Pies ma pasję a to czy poluje czy łowi to jest pozyskanie dóbr natuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Radek - Rademenes Mocio*PLkocurek Maine Coon, 7 tygodni Ale cudny Kicur Też się nad Maine Coonem zastanawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 @kruz, na poprzedniej stronie masz Radka współcześnie, 4 miesiące i 4 kg wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Prawie już 8 lat [emoji1] Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 W naszym domu od ponad miesiąca jest buldog francuski, suczka Klara. Od tej pory nie wyobrażamy sobie domu bez niej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 A mi się kilka miesięcy temu takie bydlę przyplątało do domu. Żona chciała psa, a ja nie chciałem psa, więc poszliśmy na kompromis i mamy psa ???? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) U nas było odwrotnie, ja chciałem a żona nie chciała pieska i teraz mu obiady gotuje. Nis mam pojęcia czemu obraca mi fotkę podczas zmniejszania Edytowane 16 Listopada 2019 przez albercik2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Nis mam pojęcia czemu obraca mi fotkę podczas zmniejszania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi