albercik2 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Śmieszny ten rudy nochal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Godzinne wyjście z domu i od razu "Dowody zbrodni" wg łódzkiej szkoły filmowej ;-)Made in Ziva 2019ale nic nie pogryzione - tylko utulone 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 A to sprawczyni w pełnej krasie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 ciekawe czy nie pykła ze dwie rundki na rowerze dookoła pokoju , sprawdź ustawienie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 masz rację, licho ją wie - to sprytna bestia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Godzinne wyjście z domu i od razu "Dowody zbrodni" wg łódzkiej szkoły filmowej ;-)Made in Ziva 2019ale nic nie pogryzione - tylko utuloneBo zapach PANA/I najważniejszy - widac wybrał to na czym był najintensywniejszy hhehehehe mądry pasiak, moja Fishka robi dokładnie tak samo Jakie rundki dookoła pokoju, już w centrum była i wszystkie okoliczne podwórza obskoczyła, tj, objechała i przed właścicielami zdążyła Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Apisfisha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Najintensywniejszy i jedyny do zdobycia w tym momencie ale pod tym względem jest wyjątkowa - nigdy niczego nie pogryzła a jest u nas od szczeniaka - teraz ma ledwo rok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Moje "latające Psy" suczki - Jessie chihuahua i Easy kundelka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Moje "latające Psy" suczki - Jessie chihuahua i Easy Fajne te gołębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zdolne psiunie . Córka poświęca im dużo czasu . Jessie trenuje agility , jest mistrzynią psich sztuczek , fotomodelką i malutką aktorką w reklamach telewizyjnych . Easy trenuje agility i dog frisbee .https://www.youtube.com/watch?v=h3PCbf7O50chttps://www.youtube.com/watch?v=e41kuhQ6MGg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 No i teraz jest już więcej milusińskich ... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 W mojej hodowli obrodziło na biało 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) No zajefajne , ja już teraz nie pokazuje waszych zdjęć KOBITCE bo obawiam się że przybędzie następny zwierz w chałupie . Kurka ostanio przytargała do domu gołębia dzikusa , bidok kuruje się jak na razie w ciepłym . Ale już pora aby poszedł sobie w pizdu , dość dobrze wygląda Już wcześniej pisałem o nichKARMEL RUDY Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Sławomir 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Nowa lokatorka, 4 miesięczna Sansa - norweżka z lasu. Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dwa tygodnie później. Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Rośnie jak na drożdżach z lasu nie z lasu - kanapę opanowała perfekcyjnie Fantastycznie umaszczona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Mój kocurek. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Podpatrzył pozę swojego Pana? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Morales ta kocina gadzina ma fajny pysiol , fajna Pendergrast , toć to leniwiec a nie kłot Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Sławomir 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Mój kocurek. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaPoza mówi jedno ...PAN KOT na właściwym miejscu! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 I stało się...W niedzielę pożegnaliśmy naszego puszystego przyjaciela. Był z nami ponad 13 lat. Zawsze niezależny, stanowczy. Był zawsze tuż obok, ale wszystko było na jego zasadach. Nigdy niczemu się nie poddawał.I tak też było do ostatniej chwili... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Serdeczne wyrazy współczucia. Dwa lata temu również przeżyliśmy odejście przyjaciela do krainy wiecznych łowów. Kliknąłbym Ci "lubię to", ale jakoś nie pasuje, nie wypada... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Też dzisiaj rano mój odszedł.Ponad 13 lat był ze mną...Uryczałem się, straciłem przyjaciela. Edytowane 19 Stycznia 2020 przez Ide52 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Współczuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi