ObraFM Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Trudno pogodzić się kiedy odchodzi bezwarunkowo oddany przyjaciel- ja pamiętam odejście swojego sprzed 35 lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Wyrazy współczucia. Nie kliknąłem "lubię to", bo trudno polubić taki fakt... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Alek napisał dokładnie to co pomyślałem po tym mailu.Wiele lat temu przeżyliśmy z żoną odejście naszej 12-letniej suczki owczarka niemieckiego... do tego to my musieliśmy podjąć taką koszmarną decyzję u weterynarza. Najpierw była suczka, potem pierwsze dziecko za jakiś czas drugie i mieliśmy wrażenie, że wychowuje dzieci razem z nami.Wyrazy współczucia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Bo psiaki naprawdę pomagają dzieci wychowywać i nawiązują szczególną więź ...przytoczę historie z życia mojej córki i pewnej "prawie jamniczki" którą to przygarneliśmy z ulicy.Sunia odeszła 1,5 roku temu i był o cios dla wszystkich domowników ale w pamięci pozostanie do końca naszych dni.Historia 1: od kiedy żona zaszła w ciążę sunia postanowiła być osobistym strażnikiem nowopoczętego życia, służba trwała nie przerwanie do samego rozwiązania, do tego stopnia że gdy przyjechało pogotowie po żonę gotową do porodu, to się zrobił problem bo pies nie chciał oddać podopiecznych...Historia 2: dzień powrotu z porodówki. Przywiozłem żonę wraz z córką ze szpitala,psina dosłownie oszalała ze szczęścia...położyliśmy córkę na środku łoża w sypialni,mała smacznie spała a Sonia pilnowała ...cyrk się zrobił jak przyjechali teście. Pies w kilka sekund zawinął córkę w koc na kształt niemalże rożka i na tym skończył się kontakt dziadka z wnuczką ha ha bliżej niż na 2 metry nie miał szans podejść....Historia 3 : córka miała już prawie pół roku, trafiła się dziwnie niespokojna noc,co było wydarzeniem sporym ,bo akurat córka była wyjątkowo spokojnym dzieckiem i ciszę nocną traktowała dość poważnie i raczej nie budziła nas w nocy,a tu jakiś psikus. Oj długo szukaliśmy sposobu na uspokojenie sytuacji,aż w końcu żona tak " dla jaj" włożyła sunie do łóżeczka...kilka sekund i wszyscy spaliśmy spokojnie do rana... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Kiedy żona karmiła piersią, suczka warował koło nich... nikt nie miał prawa podejść (mnie tolerowała )Była absolutnie łagodna i świetnie ułożona (zresztą skutecznie sama siebie uczyła "właściwego postępowania...chodzenia przy nodze, przechodzenia przez jezdnię, czekania przy sklepie, reagowania na komendy itd) ale kiedy żona wychodziła z dziećmi i suczką na spacer, kaganiec był obowiązkowy. Obrona żony i dzieci była priorytetem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Azik pilnuje drzwi ... i nikomu nie ufa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Trochę coś na rozluźnienie atmosfery https://demotywatory.pl/4971064/Naucz-swoje-dziecko-milosci-do-zwierzat https://demotywatory.pl/4971062/Tak-wyglada-szczescie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Dobrochna Laveritta*PL.Do adopcji.Wiek 5 lat.Dobrochna przestała się odnajdywać w stadzie i stwierdziliśmy, że lepiej dla niej będzie jak zakończy karierę hodowlaną i zamieszka osobno.Poszukiwany dom bez innych kotów, Dobrochna jest bardzo zaborcza. Wybranego człowieka kocha całą sobą, towarzyszy we wszelkich domowych czynnościach, zagląda w gary, uwielbia siadać na kuchennym blacie i obserwować przygotowania posiłków, nie tylko kocich więc osoby uczulone na widok kociego futra w zupie raczej wykluczam....Śpi w łóżku, najchętniej na poduszce, przytulona do głowy człowieka.Co do małych dzieci - nie wiem. Oby nie było łapoczynów...Dobrochna opuści dom wykastrowana, z książeczką zdrowia, aktualnymi szczepieniami, badaniami oraz dyplomami z wystawEw. szczegóły na pw.Oczywiście dom niewychodzący, z zabezpieczonymi oknami i balkonem lub wolierą.Adopcja płatna 500 zł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Jestem Abi, byłem tu już kiedyś. Teraz trochę dorosłem, ale dusza szczenięcia ciągle bierze górę. Sporadycznie robię poważne miny. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Ożesz kruca, pies na metry .Ale rasowy i ostry jak jego Pan, nie pies rasy pareras . Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Typowo obronny piesełek , łapiesz za łogun kręcisz się z nim do okoła i nikt nie podejdzie na 1,5 m 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Typowo obronny piesełek , łapiesz za łogun kręcisz się z nim do okoła i nikt nie podejdzie na 1,5 m Takiego "zastosowania" jamnika nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Kiedyś już linkowałem ten film ale może ktoś nie widział:https://www.youtube.com/watch?v=wq8VLacMCJU 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Mariusz jest teki film "Szczęśliwi ludzie", rzeka Jenisej i cztery pory roku nad tą rzeką.Dla mnie wspaniały film.pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Nasza Ziva "zdobyła" bałwana - pierwszy i zapewne ostatni w tym roku :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Sprostowanie - resztkę bałwana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Co chcesz? Nie przeszkadzaj w drzemce! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Bob widze nowe buty na ten sezon sobie sprawiles???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Bob widze nowe buty na ten sezon sobie sprawilesMądry Bob - nie na szpilce - może jakoś da radę chodzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Ani kot ani buty moje ...tylko zdjęcie moje Edytowane 31 Stycznia 2020 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Ani kot ani buty moje A to takie buty???? Edytowane 31 Stycznia 2020 przez MARIUSZ 69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Potomstwo Azika na Białorusi. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ale stadko ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ale xajebiste... W piękne widoki wsadzić to zdjęcie trzeba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Tłusty czwartek jej też się należy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi