Lukasch44 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 A małpę kto przekarmił pączkami????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ziva się podzieliła z małpą ????mądra psina - nie chce przytyć ???? małpa to jej wielka miłość nie tylko gabarytami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Długo mnie tu nie było, inne zajęcie pochłaniało tyle czasu, że o zaglądaniu na forum się nie myślało zmienił się też zdecydowanie mój zwierzostan w domu 1) Klara, rottweiler niemal 9 lat za nią.2) Tajga, Gończy Słowacki (to małe na zdjęciu powyżej, trochę już urosło) 9 miesięcy.3) Deweron, Gończy Polski 3 lata skończył w styczniu.A tu kilka luźnych migawek:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Lutego 2020 przez Matiz992 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dorosła samica Acanthoscurria Geniculata wcinająca karaczana madagaskarskiego. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dawno kota nie wrzucałem [emoji28][emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Moje uwielbiają Animal Planet. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 ...Cała prawda o psie. @anpart, jesteś Cool... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Sam ma dwa psy, a jeden w tym roku został pełnoletni 18 lat tak, że znam ten ból 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 A to moje pociechy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 A na kanapę wpuszczą? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 To mój smyk. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Mam pytanie, szukam sprawdzoną hodowlę kotów rasy Ragdoll.Kot ma być "na kolana", czy ktoś może coś polecić?PozdrawiamRoger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Coś dla kociarzy https://www.wiocha.pl/1614686,Bez_Photoshopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Typowo obronny piesełek , łapiesz za łogun kręcisz się z nim do okoła i nikt nie podejdzie na 1,5 m To model obronno-zaczepny. On zaczepia a ja bronię. Abi jest łagodny, poprzednik kochał żreć duże psy. Małe go nie interesowały bo co to za wyczyn pogryźć małego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Mam pytanie, szukam sprawdzoną hodowlę kotów rasy Ragdoll.Kot ma być "na kolana", czy ktoś może coś polecić?PozdrawiamRogerA Birmy nie chcesz? Super kot na kolana. Hodowlę tez mogę polecić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Troszkę się Leonowi urosło, do towarzystwa dostał welonki, na razie w kuli ale niedługo będzie rybek więcej w 80l akwarium. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 A Birmy nie chcesz? Super kot na kolana. Hodowlę tez mogę polecić Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTrochę już po temacie, ale poproszę o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Moje koty - Mamrotek (Brytyjczyk) i Rudolf (Syberyjski) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Wystarczy zacząć coś w kuchni kroić a juz stado sępów się zlatuje A potem leżą na kanapie przeżarte 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Wyraz pyska i to spojrzenie czarnego mówi "nie daj, to zagryzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Pewnie "rybki dla kota" nie dostał Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Moje stado, choć trochę mniej szlachetne (2 dachowce i owczarek kurpiowski niskopienny), zachowuje się podobnie. Dźwięk otwieranej lodówki słyszą z odległości kilometra. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Wyraz pyska i to spojrzenie czarnego mówi "nie daj, to zagryzę"Czarny ma spojrzenie strasznie pogardliwe zawsze ale, mam wrażenie, że przez to, że został tak na prawdę wyrwany śmierci z jej wrednych łap i chyba czuje jakąś wdzięczność, jest najkochańszym kotem jakiego kiedykolwiek mieliśmy.Do tego wszystkiego jest piekielnie inteligenty i zachowuje się jakby rozumiał wszystko co się do niego mówi. Czasem wystarczy powiedzieć Rafałku idź poszukaj Karmelka (to ten szary) na dworze i po kilku minutach wraca z nim do domu. Z kolei Tofi (ten biały) jest absolutnie największym pieszczochem. Codziennie z dokładnością do kilku minut, około 5:30, przychodzi do sypialni na rytuał czochrania, który musi trwać i trwać aż się kociak nie znudzi. Jak mi się odechce go głaskać, to budzi żonę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Moje stado, choć trochę mniej szlachetne (2 dachowce i owczarek kurpiowski niskopienny), zachowuje się podobnie. Dźwięk otwieranej lodówki słyszą z odległości kilometra.Coś wiem na ten tyemat , mój rudzielec pers ma jazdę na szyneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi