Alexspin Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Może popełniłem błąd pisząc ogólnie o zwierzętach jadowitych. Oczywiście nie miałem na myśli ptaszników, chodziło mi o takie które zagrażają życiu bądź zdrowiu. Na marginesie - Michale, moja mama była uczulona na jad pszczeli i w 1967 r., po trzech użądleniach trafiła do szpitala w stanie ciężkim, zagrażającym życiu. Na szczęście pomoc była udzielona tak szybko, że wykaraskała się z tego. Edytowane 8 Lipca 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Moja psiunia Easy na planie filmowym serialu TVP 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 No jakie te klenie? theraphosa.jpgJestem wielki, duzo wiekszy niz to cos, ale jakby sie znalazl w odleglosci mniejszej niz 2 metry ode mnie to na bank narobiłbym w rajtuzy .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Moja psiunia Easy na planie filmowym serialu TVP W sumie trzy psy, nie obrażając psiuni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Tulisia - Tuulikki Mocio*PLMaine coon, wiek 4,5 miesiąca, za dwa tygodnie zostanie obywatelką Niderlandów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Biały SzkwałMaine Coon15 lat 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) Milka ma już 1,5 roku Edytowane 19 Lipca 2020 przez maniak 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Nasz nowy "milusiński", prawie czterolatek????Ma skubany charrrakterek???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Biały SzkwałMaine Coon15 latAle wk... y ???????????? Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Ale wk... y ????????????Mi się wydaje, że niekoniecznie w...y, lata swe piętno odcisnęły w ten sposób po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Mi się wydaje, że niekoniecznie w...y, lata swe piętno odcisnęły w ten sposób po prostu.Zwłaszcza jeśli był żonaty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Obie OLX-owe....chociaż MainCoon się marzy... Walka z upałem... Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez malcz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Obie OLX-owe....chociaż MainCoon się marzy... Kociaki cudne. A Maine Coon to kupa roboty. Moja wymaga dwudziestominutowego czesania praktycznie codziennie, a i to jak wrzucam fotki, to ludzie potrafią rzucić złośliwością i zasugerować, że rozczochrany jakiś Wzięliśmy dachowca do towarzystwa i... musieliśmy je rozdzielić, tak się nienawidzą (a Maine Coony niby takie towarzyskie) - jako że Maine Coon jest kotką wychodzącą, została u teściów, a dachowiec jest z nami w mieszkaniu. Gdybym miał podjąć decyzję teraz, Maine Coona zabrałbym tylko i wyłącznie mając dom i do tego od razu wychowywałbym go z innym kotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Felek na weekendowym obchodzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 I miej tu dzieciorów w chałupie. .https://m.demotywatory.pl/5018319 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Czekają i pilnują, w razie czego zacinają, jak rodzice nie mogą być przy wędkach .Po kilku latach samego spina, fajnie pojechać pod namiot i wyluzować się z gruntówkami Pozdro dla innych zwierzaków 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Moja pociecha 15 miesięcy Zagadka dla was kto wie co to za rasa?Tutaj nasze ostatnie osiągnięcie piersze miejsce na próbach pracy psów myśliwskich 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Münsterländer? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Münsterländer?Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Seter Irlandzki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Według mnie jest to nasz ,Polski spaniel myśliwski. Edytowane 2 Października 2020 przez trolinka666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Według mnie jest to nasz ,polski spaniel myśliwski.Brawo to jest nasz polski spaniel myśliwski choć bardzo mało znana jeszcze rasa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Leon już trochę urósł a dziś do rodziny dołączyła Nutella mała buldożka francuska ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Moj maly psotnik Theo [emoji16] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi