Gość Mysha Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Felicja ma nową przybłędę pod opieką. Kociak znaleziony na środku leśnej drogi. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) Jak dodrze widać nie tylko w bajkach pies z kotem dobrze żyje Edytowane 19 Października 2020 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Ciekawe co oglądały w TV, że je tak zmogło?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) Ciekawe co oglądały w TV, że je tak zmogło?! Przygody kota Filemona lub Reksia Edytowane 19 Października 2020 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) No nie wiem co oglądały ????. Za to wiem czym interesuje się starsza siostra. Pasjonuje ją niemiecka piłka nożna. Edytowane 19 Października 2020 przez Mysha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Ciekawe co oglądały w TV, że je tak zmogło?! Odpowiedziałbym, ale już mam tyle "orderów", że nie mieszczą się na mej zapadniętej piersi... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Moja Easy w roli serialowej Krewetki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Wczoraj w mojej hodowli przyszły na świat maine coon'ki 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 A lada chwila spodziewam się kociąt 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 18 Listopada 2020 przez Mateusz95s 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Do dupy dzień miałem więc wracając wieczorem przywiozłem psa, teraz mam dwa jeden staruszek 60kg i drugi szczeniak 60dkg 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Słodki, ale chyba trochę przerażony śliskością paneli... Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Słodki, ale chyba trochę przerażony śliskością paneli... Daje rade to kamień ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Kiedys pokazywałem tu mojego cyca jak mial kilka miesiecy. Dzis to już 5 letni kawaler.. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Majka rozdaje prezenty. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 20201029_140416.jpgJakiś zawstydzony , chyba robionym zdjęciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Jakiś zawstydzony , chyba robionym zdjęciem Często tak w dzień śpi. Chyba światło dzienne mu przeszkadza:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 A tu morderca bombek , wczoraj choinka ubrana a już trzy poszły do kosza . Filuś robote robi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Mało je i nie trzeba z nim wychodzić 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Borys 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Od pierwszego spojrzenia widać kto u Ciebie rządzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Od pierwszego spojrzenia widać kto u Ciebie rządzi... To fakt,że ma charrrakterek:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Kolejna znajda na pokładzie. Miał być stop. Ale.... dzieciaki znalazły kotka na drzewie. Zawołały straż. Straż zdjęła z drzewa i odjechała. Mały trafił po wielu godzinach zabiegów do schroniska. Była późna noc... Jakoś nie mogliśmy przeżyć, ze jest w OBOZIE. Rano skoro świt został odebrany i... kochamy go ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi