witek Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Onufry, kocur z mojej hodowli, 3 lata, maine coon 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Mieszkajacy u nas Luis jest Brytyjczykiem (BKH) ale jest mniejszy od innych Brytyjczykow ktore znamy. Jest doroslym 6 letnim kocurem, ale wazy tylko 5kg co jest slabym wynikiem jak na te rase.Nam jednak to zupelnie nie przeszkadza, bo to fajne kocisko jest i mam nadzieje, ze dobrze mu u nas. Oscar, nasz syn nosi go nieraz jak worek kartofli a on jest "zadowolony" i daje sie tak nosic.W stosunku do mnie czy mojej zony takie numer by nie przeszedl i pewnie by nas ugryzl albo przynajmniej podrapal, gdybysmy sprobowali go tak nosic Dlatego wnioskujemy, ze to kot naszego syna . W ten sposob zona jest odpowiedzilana za miche a ja za "myszy" w ogrodzie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) Dzikusek po dwóch miesiącach regularnego dożywiania trochę urósł , nabrał masy i śmiałości . Już nie jest wystraszoną chudziną , raczejmałym tygryskiem . Edytowane 1 Listopada 2021 przez Pisarz.......ewski Piotr 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Dorzucę jeszcze zdjęcie naszej brytki w jesiennych klimatach Jest cięższa niż Luis Arka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 przyjaciele 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Co tam masz ,dasz??? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Do tej pory myślałem że to ja jestem największym śpiochem w mojej rodzinie. Jednak nowy jej członek Franek szybko mi uzmysłowił że jestem w błędzie 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Lubi mnie budzić często Edytowane 3 Grudnia 2021 przez MARIUSZ 69 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) Lubi mnie budzić często To jakiś rasowy czy kundelek bo wygląda identycznie jak pies moich teściów? Lepszych fotek niestety nie mam a psiak już parę lat temu odszedł z tego świata. Edytowane 13 Stycznia 2022 przez G_rzegorz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nie nie jest rasowym psem ,ale strasznie podobny do tego pieska z twoich zdjęć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nie nie jest rasowym psem ,ale strasznie podobny do tego pieska z twoich zdjęćJako hodowca/właściciel mojej ulubienicy Felicji wyrażam oburzenie. Na tych zdjęciach jest pies rasy -owczarek nizinny niskopienny. Jest to najlepsza rasa psów ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Czy ma papier czy nie ma to dla mnie jest bez znaczenia.Miałem psy bez papierów teraz mam z papierem.Są zawsze traktowane jako członek rodziny i tak samo kochane. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Pewnie, że tak. Chodziło tylko o to, że kundelki rzadko trafiają się aż tak podobne:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Czy ma papier czy nie ma to dla mnie jest bez znaczenia.Miałem psy bez papierów teraz mam z papierem.Są zawsze traktowane jako członek rodziny i tak samo kochane. Dla mnie papier nie jest ważny, papieru nie da się przytulić ,pogłaskać, pobawić się z nim .Często widziałem jak właściciele traktują psy te z papierami i bez nich ,chciałbym aby sami zostali tak potraktowani.Lubię bardzo swojego psiaka i dla mnie jest więcej wart niż jakiś papier.Zabieram go czasami nad wodę ,lubi siedzieć na dziobie łodzi jak płyniemy, no i uwielbia wodę i pływanie w niej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Żeby nie było mam w domu kundla i dachowca ale....Papier (z uznanej chodowli) daje pewną gwarancję czystości rasy w znaczeniu wyeliminowania wad genetycznych lub charakterologicznych.Mój Popik miał zerwane więzadło krzyżowe lewej łapy (zooperowane i działa) ale niestety zaczyna nawalać prawaOdziedziczył niestety po którymś z rodziców tendencję do takich kontuzjiWięc papier to nie tylko snobizm Edytowane 14 Stycznia 2022 przez jajakub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 W sumie z tym masz rację. Przerabiałem to z końmi. Uwarunkowania genetyczne robią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Z powodu alergii nie mogę mieć siersciuchów ???? Edytowane 18 Stycznia 2022 przez robert74 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Piękne te Astronotus ocellatus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Jedziemy nad wodę? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Jedziemy nad wodę?Moja reaguje jak słyszy : idziemy na podwórko ? I tylko wystarczy mój ruch ręką i stoi przy drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Może jakiś kynolog by wskazał co to za rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Najdroższa - wielorasowiec, czyli uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) U mnie w domu już wiosna https://youtube.com/shorts/y-c6TCTOOS0?feature=share Edytowane 4 Lutego 2022 przez robert74 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) U mnie pierwsze wietrzenie futra Edytowane 4 Lutego 2022 przez witek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi