md30 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Gdy byłem dzieckiem to mieliśmy w domu dwa kanarki samca i samice. Młodych nigdy nie było może dlatego że to było rodzeństwo, ale zawsze z rana było słychać piękny śpiew. Śpiew był również gdy słuchałem ciut głośniej muzyki . Były też mistrzami w uciekaniu z klatki i szybkim wracaniu do niej na widok domowników. Później klatka to była tylko schronieniem na noc . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Ja z psem na grzybach, tak z przed 2 miesięcy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Niedługo będą dzieci po tej parze 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 (edytowane) Moje dwa dostaly slowianskie imiona: z przodu Bies z tylu jego brat Czort Jakies tam XXL bullies. Troche urosly juz. Witek- sliczne masz te Klakiery, ich pewnie pradziadkow podziwialismy kiedys nad Drawa jak nam zlot pstragowy zamrozilo. Pozdrowionka. Edytowane 6 Stycznia 2023 przez Bujo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Warto wiedzieć jak działać w razie W https://youtube.com/shorts/a63byw0DEbI?feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Zawsze razem ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Z myszą do zabawy to nawet śpi [emoji6] 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Dzikus przetrwał zimę w dobrej kondycji , a słoneczko sprawia że dostaje głupawki . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 kot śpi pies ziewa, leniwe towarzystwo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Jakoś tak to leciało jeśli mnie pamięć nie myli: "Mój kot w dzień spi, a w nocy przeważnie śpi" ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Odświeżę wątek moim kociambrem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Karmel [emoji41] 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Mój znajomy też kocha zwierzęta, dzieli się z nimi każdym posiłkiem, a w weekendy uczy je pływać: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Klopsik ma już 4 miesiące i jest gotowy do przeprowadzki do nowego domku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Klopsik ma już 4 miesiące i jest gotowy do przeprowadzki do nowego domkuTo rasowiec Maine Coon? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 To rasowiec Maine Coon?Tak, poniżej masz link do rodowoduhttps://ssl.felispolonia.eu/rodowod.php?hid=6z0p85en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Tak, poniżej masz link do rodowoduhttps://ssl.felispolonia.eu/rodowod.php?hid=6z0p85enMoja Kuzynka jest w takcie zakładania hodowli właśnie tej rasy. Piękne i duże koty. U mnie w domu kiedyś były dwa syjamskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 No i z Rottem pod jednym dachem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Nasz kaliber mniejszy [emoji16][emoji3577] Tofik, póki co bardzo pozytywny piesek, szybko się uczy. Żonie piątka dzieci mało to teraz szósty zawodnik [emoji23] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Chytry na pincet plusa to mało powiedziane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Druga kotka do teamu Szkotów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Lucyfer mistrz jogi przedstawia- Kwiat Lotosu, pozycja relaksacyjna na przedpołudnie. Idealna między posiłkami, ciało odnajduje harmonię i kojące odprężenie w oczekiwaniu na pasztecik z pstrąga i smakołyk. Pozycja zwana też inaczej wyje.ane jajca. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Czyścioch 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Elżbieta Batory- Latający kot kaskader https://youtu.be/7qSymNQXwEA?feature=shared 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi