Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, zobacz co wcześniej miałem. 

W tej chwili jestem też w posiadaniu 540l akwa, a mialo byc 720 :/

attachicon.gifcr1.jpgattachicon.gifcr3.jpgattachicon.gifcr4.jpgattachicon.gifcr5.jpgattachicon.gifcr6.jpg

Super zawsze marzyłem o takiej ściance ;) a miałem jedynie 100 L z crystalkami i blue perl. i 30L cube z green neon. Niestety wprowadziłem się na swoje (kawalerka) i nie starczyło miejsca na krewetkarium :( Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :lol:

post-52080-0-77888700-1423117452_thumb.jpg

post-52080-0-59057900-1423117463_thumb.jpg

post-52080-0-85962200-1423117487_thumb.jpg

• Like 2

Alaskan ?

Siberian Husky.

Dzięki, zobacz co wcześniej miałem. 

W tej chwili jestem też w posiadaniu 540l akwa, a mialo byc 720 :/

attachicon.gifcr1.jpgattachicon.gifcr3.jpgattachicon.gifcr4.jpgattachicon.gifcr5.jpgattachicon.gifcr6.jpg

Super zawsze marzyłem o takiej ściance ;) a miałem jedynie 100 L z crystalkami i blue perl. i 30L cube z green neon. Niestety wprowadziłem się na swoje (kawalerka) i nie starczyło miejsca na krewetkarium :( Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :lol:

Mi niestety z 19 szkieł zostały tylko dwa :/ Jeszcze myślę o pytonie regiusie ;)

Ładna kicia i ta klata jak u lwa, no i łapa jest :D Myślę, że wygospodarowałbyś miejsce na kostkę 40x40x40 ;)

Jak z wiernościa tych psiaków? Długo już choruje na hasiora,ale mam mieszane uczucia.

Jeśli weźmiesz ze sprawdzonej hodowli, po dobrych rodzicach itd to nie masz czego się martwić. Wiadomo, że są to "specyficzne" psy, ale za to je kocham. Ja po swoje jechałem 550km w jedną stronę.

Ja też się zastanawiałem przez cały rok czy wziąć Haszczaka, w końcu zdecydowałem się i nie żałuję :)

Haszczaki są używane do dogoterapi.

Edytowane przez mariusz199044

Husky to psy którym jednak trzeba poświęcić duuuużo  czasu, kto go nie ma nie powinien decydować się na tę rasę, krótki wyskok na siusiu do pobliskiego zagajnika to pomyłka.

Jedno wyjście z moim rombajlerem zajmowało mi około 1,5h - 2h gdzie pies biegał z innymi psami, aportował, przerabiałem z nim na spacerze posłuszeństwo - ogólnie pies cały czas w ruchu, bo inaczej zamęczyłby w domu zabawą.

Znajomi którzy mieli Husky, potrzebowali tego czasu na wyjście z psem znacznie więcej ode mnie, wyjazdy poza miasto były normą, poszukiwania psów które poczuły zew i poszły w dal również były normą <_<.

Husky psiaczyska fajne, ale jednak nie dla mnie, czasowo nie wyrobiłbym :unsure:.

Kto by pomyślał ja psiarz i kot :lol:.

Gdzieś tam wcześniej wstawiałem zdjęcia małego kotecka, teraz to już poważny Pan el Koto !

kot_DSC0377_zpsa0b045b9.jpeg

Zagorzały fan tenisa ziemnego i kanału National Geographic - zwłaszcza jak latają ptaki :angry:.

kot_DSC0378_zps118c3a2f.jpeg

Czegooooo ? Ja tu raczę leżeć !

kot_DSC0396_zps37911077.jpeg

A po głowie chodzi mi (wprawdzie to na razie odległy temat) akwarium, Malawi albo Tanganika, na razie jestem na etapie zdobywania wiedzy.

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 8

• 2 tygodnie później...