grin88 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Niezłe gradację piękne crystalki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzięki, zobacz co wcześniej miałem. W tej chwili jestem też w posiadaniu 540l akwa, a mialo byc 720 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Moje maluchy.5.jpg7.jpg6.jpgchyba najładniejsze z całego tematu, rozjebaUes system Kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzięki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Będziesz miał jak spędzać czas, turbo napęd na 4 łapy, mam podobnego i jeszcze nie zdarzyło się żeby nie miał siły iść Edytowane 5 Lutego 2015 przez Tommek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Na nastepna zime beda sanie Będą miały co ciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Alaskan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzięki, zobacz co wcześniej miałem. W tej chwili jestem też w posiadaniu 540l akwa, a mialo byc 720 :/ cr1.jpgcr3.jpgcr4.jpgcr5.jpgcr6.jpg Super zawsze marzyłem o takiej ściance a miałem jedynie 100 L z crystalkami i blue perl. i 30L cube z green neon. Niestety wprowadziłem się na swoje (kawalerka) i nie starczyło miejsca na krewetkarium Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Alaskan ? Siberian Husky. Dzięki, zobacz co wcześniej miałem. W tej chwili jestem też w posiadaniu 540l akwa, a mialo byc 720 :/ cr1.jpgcr3.jpgcr4.jpgcr5.jpgcr6.jpg Super zawsze marzyłem o takiej ściance a miałem jedynie 100 L z crystalkami i blue perl. i 30L cube z green neon. Niestety wprowadziłem się na swoje (kawalerka) i nie starczyło miejsca na krewetkarium Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Mi niestety z 19 szkieł zostały tylko dwa :/ Jeszcze myślę o pytonie regiusie Ładna kicia i ta klata jak u lwa, no i łapa jest Myślę, że wygospodarowałbyś miejsce na kostkę 40x40x40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzięki 11.jpg12.jpgJak z wiernościa tych psiaków? Długo już choruje na hasiora,ale mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Przed pierwszą wizytą u fryzjera . Edytowane 5 Lutego 2015 przez welpa1809 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jeszcze jedno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dobra, psiarze, czas kotów znowu nadszedł 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Jak z wiernościa tych psiaków? Długo już choruje na hasiora,ale mam mieszane uczucia. Jeśli weźmiesz ze sprawdzonej hodowli, po dobrych rodzicach itd to nie masz czego się martwić. Wiadomo, że są to "specyficzne" psy, ale za to je kocham. Ja po swoje jechałem 550km w jedną stronę. Ja też się zastanawiałem przez cały rok czy wziąć Haszczaka, w końcu zdecydowałem się i nie żałuję Haszczaki są używane do dogoterapi. Edytowane 6 Lutego 2015 przez mariusz199044 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Husky to psy którym jednak trzeba poświęcić duuuużo czasu, kto go nie ma nie powinien decydować się na tę rasę, krótki wyskok na siusiu do pobliskiego zagajnika to pomyłka. Jedno wyjście z moim rombajlerem zajmowało mi około 1,5h - 2h gdzie pies biegał z innymi psami, aportował, przerabiałem z nim na spacerze posłuszeństwo - ogólnie pies cały czas w ruchu, bo inaczej zamęczyłby w domu zabawą. Znajomi którzy mieli Husky, potrzebowali tego czasu na wyjście z psem znacznie więcej ode mnie, wyjazdy poza miasto były normą, poszukiwania psów które poczuły zew i poszły w dal również były normą . Husky psiaczyska fajne, ale jednak nie dla mnie, czasowo nie wyrobiłbym . Kto by pomyślał ja psiarz i kot . Gdzieś tam wcześniej wstawiałem zdjęcia małego kotecka, teraz to już poważny Pan el Koto ! Zagorzały fan tenisa ziemnego i kanału National Geographic - zwłaszcza jak latają ptaki . Czegooooo ? Ja tu raczę leżeć ! A po głowie chodzi mi (wprawdzie to na razie odległy temat) akwarium, Malawi albo Tanganika, na razie jestem na etapie zdobywania wiedzy. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Zwierzu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja po swoje jechałem 550km w jedną stronę. Ja po tego rudego świniakajechałem z za Oslo do Kielc Warto było.Doktor Rudi bardzo przyjazny w stosunku do dzieci i ludzi w ogóle 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A oto mój mały przyjaciel Haker. Nikt w domu się tak nie cieszy jak wracam z pracy Dziś już 6 letni młodzieniec, który ostatnio pozbawił mnie ( na jakiś czas ) kijka - wizyty u weterynarza, ale najważniejsze, że jest z nami 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dobra, psiarze, czas kotów znowu nadszedł Coś taki wystraszony ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 11letni Kajetan , kompan wielu wypraw wedkarskich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Moje dwie 4 i 13 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Poranny spacer 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Poranny spacer Fuga łąka.jpgPiekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dziś Dzień Kota... Moja kicia spi... Tylko kot w zasadzie ma Dzień Kota każdego dnia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Śp. ... Pies na baby ... sarny zające wydry bobry 13 lat jak na Owczarka Germańskiego to jednak sporo. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Piekna Bestyja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi