Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 @Witek, standardowo już piękne kotesławy.Moje pociechy rosną, a ta dwunożna, uwielbia tą czworonożną...Czy ze wzajemnością? Rożnie to bywa, ale generalnie się dogadują 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Kamil... czy się dogadują? Wszak widać, że kot jak to kot traktuje człowieka (w tym małego człowieka) z przymrużeniem oka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 @Kamil, twój BRI to kawał zwierza jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Kamil... czy się dogadują? Wszak widać, że kot jak to kot traktuje człowieka (w tym małego człowieka) z przymrużeniem oka. Czasem próbuje się bronić i odganiać małego łapą, ale jak widzi w pobliżu kogoś starszego, to już mu odwagi na takie manewry zazwyczaj brakuje @Kamil, twój BRI to kawał zwierza jest Ano jest Kawał kotencjusza Dawno nie ważony, ale w sumie skubaniec 7 sierpnia skończy 2 lata, więc już stare kocisko z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Rówieśnicy. Idealny kot do towarzyszenia dzieciom.Lubi sam przyjść do dzieci i się położyć obok.Wytrzymuje wiele.Ciąganie za ogon, za futro. Walenie po łbie ( dużo mocniejsze niż na filmiku)A jak ma dosyć to ucieka.Nie gryzie, nie drapie( a potrafi ) ps:Rudy się marnie prezentuje bo dziś rano wyjaśniał innemu kotu kto rządzi na okolicy a u nas pada deszcz.Jak wyschnie to go wyczesze. Edytowane 21 Lipca 2015 przez MIGOTKA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Klopsik za tydzień skończy 7 miesięcy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No to chwalę się Klopsikiem 31.07 skończył 7 miesięcy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Czasy jak były maluszki : Zapomniałem jeszcze że dawno temu taki filmik wrzuciłem I tato na półce: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie wiem jak mogłem przeoczyć ten wątek Przedstawiciele mojej siódemki czekają na otwarcie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ten kot mnie zadziwia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nie wiem jak Wasze koty, ale my z naszymi czasami chodzimy wspólnymi ścieżkami Co ciekawe brytol, wyjątkowy introwertyk, im jest starszy, tym bardziej trzyma się miejsc gdzie w danym momencie przebywamy, oczywiście na bezpieczną odległość. W przeciwieństwie do dachowej kici, która gdyby mogła to jadła by z nami z jednego talerza, ale ma dni, że znika i czasami trzeba jej szukać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Sto lat !! Sto lat !! Niech żyje, żyje nam!! :D Moja futrzana pociecha kończy dziś 2 lata. Ponoć "na kocie" to około 24 nasze wiosny, choć nie wiem, czy ten przelicznik jest dobry. Ciężko mu czasem cyknąć zdjęcie, ostatnio z reguły pozuje razem z rok młodszym, mniej okłaczonym "braciszkiem" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Kamil, super zwierz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 @Kamil, weź go na wystawę we wrześniu we Wrocławiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Tak gorąco że aż się spociła Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 @Kamil, weź go na wystawę we wrześniu we Wrocławiu A cóż to za wystawa? W sumie nie myślałem o tym i nie w tym celu nabyłem kota, ale skoro by się nadał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=43&t=169015 Gadałem z hodowcami BRI, twój ma troszkę za bardzo skośne oczy (ale może to wina fotki), poza tym wstydu nie przyniesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nadzór budowlany 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @Migotka,Z jakiej chodowli twój zwierz pochodzi? Ładnie wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Kocur jest od Magdy Michty z Kielc. Nie wiem czemu stronka hodowli nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Kocur jest od Magdy Michty z Kielc.Nie wiem czemu stronka hodowli nie działa. Stronka działa http://graphic-arts.nazwa.pl/hosting/eilistri/?o-hodowli,83 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Stronka działa http://graphic-arts.nazwa.pl/hosting/eilistri/?o-hodowli,83 Dzięki Kiedys była inna stronka. Ta jest uboga https://www.google.pl/search?hl=pl&tbs=sbi%3AAMhZZisnZ2WwL09WAQqWoF3cTH-fwl2Tdo4DCw0DLddi5jvgnbXLet4xA0dJTbpoSf5sBlQXku4peasqM216r28rMYSkUfIlK_1xOq_1EdBcXPSsAZf99ICXi5Uxq3fLX_1sIrG_1pwY6X8N&ei=fILdVYqvEYf-ygORhpmAAQ&ved=0CAkQiBxqFQoTCIrds8KzxscCFQe_cgodEUMGEA&biw=1024&bih=671 Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To moja znajda 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Na bezrybiu kot-y też ryby . Pofarciło się kociakom , obyło się bez c&r https://www.youtube.com/watch?v=4wlTlz-R9hU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi