bertold12 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 .Jak powiadają czym chata bo bata 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 W związku z tym że dzisiaj dzień kota...a za oknem ponuro... mój futrzak stwierdził że każda pozycja do przytulania jest dobra... a kolega zazdrośnik chociaż to nie jego dzień nie pozostaje dłużny i też nie próżnuje... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Pozdrawiam, Tomasz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Widzę że same dziewczyny u Ciebie Tomku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 To akurat Lucjan Pozdrawiam, Tomasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 To akurat Lucjan Ależ elegancki ten Lucjan! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ależ elegancki ten Lucjan! Ta... Są w domu dwie stylistki 6 i 8 lat Pozdrawiam, Tomasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Wreszcie znalazłem zabezpieczenie do ogrodu,- chyba....https://www.oscillot.com.auMacie może jakieś doświadczenia z tym lub podobnymi systemami?Jest to do nabycia w Polsce? Tak działa to w "naturze" https://www.youtube.com/watch?list=PLw9U8dLppR7rXJMfRBOzgbeSCd8Qi4DEC&v=TbBH4fceVl4Arek tylko to z linku:http://www.sklep.unimet.pl/produkt_unimet_lancuch_techniczny_czarny_8mm_g8_wll_2t,291265.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 W wątku cisza... a moja rodzina tak trwa i trwa..."kitami złączeni"......są na dobre i na złe wiecznie nie rozłączni...no ijak tu się nie przywiązać... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dla spostrzegawczych... ostatnio trochę się pokłócili co widać na zdj. po nosie "kawalera" dostał z boksa...od "panienki"...ech życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Mój Ramzes pomaga przy pakowaniu Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Marca 2017 przez Kamil Z. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Mój Ramzes pomaga przy pakowaniu Wysłane z mojego F5121 przy użyciu TapatalkaŁadny Brytyjczyk Edytowane 2 Marca 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Brukselka 4 miesiące Lou Cipher 3 miesiące 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witek, to Syberyjczyki są czy Maine Coony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Maine Coon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Cześć! mam pytanko do posiadaczy kotów. Jak to jest z walką o terytorium, tłuką się tylko kocury czy kocice też? Teściowie przymierzają się do wypuszczenia na podwórko 10'cio miesięcznej kotki żeby nie oszalała w czterech ścianach, a w bliskim sąsiedztwie są duże koty, które często kręcą się w okolicy. Jest jakieś ryzyko, że oberwie? Jak tego uniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wszystkie się tłuką, wszystkie szczają, wszystkie ze wszystkimi się pieprzą i wszystkie przenoszą choroby. Spora część zamienia się w płaskie futerka na asfalcie.Jeżeli twoi teściowie nie są w stanie zapewnić kotu bezpieczeństwa i uwagi w domu (bo do tego to się sprowadza) to niech oddadzą go do adopcji do osoby bardziej odpowiedzialnej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) oni nie chcą go wypuścić by zaczął ,,dorosłe życie" na wygnaniu, tylko pozwolić mu na trochę swobody przy otwartych drzwiachmoże też jestem zaściankowy ciemnogród, a kotu nie powinno się pozwalać na jakąkolwiek samodzielność? Choć do tej pory wychodziłem z założenia, że kot to indywidualista kochający swobodę, a największą dla niego karą (jak i dla psa) jest właśnie zamknięcie pod kluczem. Edytowane 6 Marca 2017 przez Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Rokita dałe się namówić na fotki plenerowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Greater Swiss Mountain Dog, szczeniak Córki. Jakby nie było, szczeka do mnie "dziadku" 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ale ładny skubaniec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ale ładny skubaniec Chyba mnie polubił... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Mój już trochę większy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 @coma - ładny "piesek", ile waży? Boję się usłyszeć odpowiedzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 A oto moje dwa łobuzy Putin po lewej a Obama po prawej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi