coma Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 @coma - ładny "piesek", ile waży? Boję się usłyszeć odpowiedzi... No piękne są to pieski Mój ma obecnie około 7 lat, mieszka w domu z moimi rodzicami i waży około 80kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 No piękne są to pieski Mój ma obecnie około 7 lat, mieszka w domu z moimi rodzicami i waży około 80kg... To mnie przeraziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Piękne zdjęcia, piękne bestyje....ale widać, że inteligentne i mściwe, kto wie, może i konto potrafią zhakować PS Widzę, że na ten trop wpadł już ktoś wcześniej, ja bym przeprowadził przesłuchanie wśród pupili... Edytowane 16 Marca 2017 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 nasze dwa koty Stefan i Hektor a raczej sodom i gomor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Koledzy trzeba przyjrzeć się Naszym sierściuchom Janusz - ten Jegomość dzisiaj przyniósł już pierwsze w tym roku 3 kleszcze... :/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Bodyguard Córki, duży szwajcarski pies pasterski - Shaquille, pięć miesięcy i 30 kg wagi... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To ja też coś urozmaicę bandę forumowych pupili- czworonogów Bogdan:i jego nowa laska, Żółtko:lubią czasem głupoty pooglądac w tv:zostało jeszcze u rodziców akwa i skalary oraz kilkunastoletni Oscar (tu w płaszczu na wychodnym /;-): 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Borys też już nieco urósł :-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Nie potrzebuje kto białego dubbingu?Mam dwa podhalany, co wyczeszesz to twoje, reklamówki gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Moja "Gabi" , ze dwa kilo wcześniej. Mój "Lupus" , najwierniejszy ochroniarz moich dzieci. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) "TYKRYSY" NA PIERWSZYM SPACERZE Edytowane 18 Czerwca 2017 przez miramar69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Testy "nowego" aparatu Edytowane 5 Lipca 2017 przez guciolucky 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Mina z typu:- Stary, rzuć ten patyk, ona nie jest taka zimna! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dobrochna Laveritta*PL - moja naczelna kotofotomodelka wystarczy, że zobaczy rozstawianie tła czy świateł i już gwiazdorzy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Odpoczynek od upału w wykonaniu mojej "waty cukrowej".Ulubione miejsca - za kanapą i kwiatami lub pod kaloryferem Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balikus Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Witam,Ja swoją "watę cukrową" ostrzygłem u zwierzęcego fryzjera i mam nadzieję, że jest mi za to wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) ........ Iście jedna z moich kocic Dzisiaj po raz pierwszy byłem światkiem, jak kocica potrafi wykazać asertywność.Mianowicie mój rudy kocur zaatakował najmłodszą kociczkę, kocica matka- na jej przeraźliwy głos o pomoc- wyskoczyła skądś i tak go poturbowała że- wrócił po wielu godzinach.Zaznaczę, że nie próbował z nią walczyć- spierdylał ile sił a ona siedziała na jego karku A wagowo i rozmiarowo stosunek jak 1:2 Edytowane 29 Lipca 2017 przez ObraFM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 "Żebrak" w akcji???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 ..i fioletowy język chow-chow moje papugi też mają dośc upałów, "jeżdżą" sobie nawet na włączonym wentylatorze, czasem słychać jak im pióra warczą w łopatkach hahaha tu akurat postojowe .. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Leniwe spędzanie upalnych dni. No i spanko na wędkach [emoji6][emoji192] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 31 Lipca 2017 przez pawelHERP 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Wygoda to pojęcie względne, szczególnie u kotów !? Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez pisarz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi