Powell Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Każdy pies, który odchodzi zostawia zawsze po sobie bolesną pustkę. Mój poprzedni cień przyśnił mi się kilka dni temu, pomimo ze nie ma go juz ponad 2 lata.Jedyne co pamiętam z tego snu to myśl z którą się obudziłem; " psów mozna mieć w życiu wiele, ale tego jednego ma się tylko raz..".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Współczucia po stracie czworonoga... Mój Ramzes wita mnie zazwyczaj tak: Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Piesio czyli suczka zawsze miała wyszukane pozycje w których spała, czasem udało się uwiecznić jej wygibasy. Przepiękna ta Twoja dziewczyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Dziadek niańczy wnuki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Sorki ale nie zgodzę się że można mieć tylko tego jednego miałem wspaniałego psiaka i go wspominam bardzo często. Długo po tym jak odszedł nie decydowałem się na drugiego, a powód był taki że mogę mieć zbyt wygórowane oczekiwania i będę go porównywał do poprzedniego. Szukałem początkowo bardzo podobnego, ale przygarnęłam zupełnie innego z wyglądu i charakteru i do tego nie psa a suczkę i jest również fantastyczna. Nie żałuję. Pierwszy wabił się Apis i go na pewno nie zapomnę, moja suczynka to Fisha. To szyfruje też mój nick. Pozdrawiam wszystkich zakręconych właścicieli swoich pupili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Witam Marcinie widzę że miałeś podobny dylemat .Mój nick też jest po moim byłym owczarku A teraz mam suczkę Herę .Oczywiście owczarek niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ma 2 miesiące , na imię jej Aria bo pięknie już śpiewa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ma 2 miesiące , na imię jej Aria bo pięknie już śpiewa To tylko jeszcze przez dwa lata i dziesięć miesięcy będzie Ci wszystko gryzła i podgryzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Moja Fishka jak była mała miała słabość do wszystkich sznureczków, linek,kabelków i przewodów do czasu jak przegryzła przewód od włączonej lampki na szczęście mam przepięciowki. Moja żonka do dzisiaj wspomina jak któregoś razu po powrocie do domu stanolem spojrzałem i stwierdziłem, że Fisha wszystko zniszczy, ale nie było tak źle. Sunka wychowywana w modelu bezstresowym i pełnoprawny członek rodziny. Pieski są kochane, choć lubię wszystkie zwierzaki to jednak ta więź człowieka i psa jest fantastyczna. Gratuluję nowych członków rodziny. Edytowane 15 Listopada 2017 przez Apisfisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Tak na początku były ambitne plany wobec psa i jego ułożenia. Jakieś cele zostały osiągnięte, ale im dalej w las tym więcej drzew. W tym czasie suczka kradła każdemu z domowników serce, konsekwencją tego było połamanie wszystkich zasad poprawnego ułożenia psa. Nawet suczka w ramach międzygatunkowej i rodzinnej przyjaźni dzielnie znosi przytulanie i ściskanie. A muszę dodać że z małej kulki wyrósł długowłosy potwór o słusznej wadze 50 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) hahaha ale i tak masz serce pełne miłości dla tego potworka.p.s. Witam również Bertold12 ale sam przyznaj że jak spojrzysz w te oczęta to już nie ma żadnych dylematów. Ja teraz mam czarną labradorkę i temperamentem psa myśliwskiego ustępuje mojemu poprzedniemu pupilowi seterowi to jednak nadrabia innymi cechami charakteru. Jeśli chodzi o układanie psa i zrozumienie go polecam taką książkę " Ja albo mój pies".Jak znajdę chwilę żeby skompresować zdjęcia to również wrzucę fotki Fishki.pozdrawiam Edytowane 15 Listopada 2017 przez Apisfisha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 To tylko jeszcze przez dwa lata i dziesięć miesięcy będzie Ci wszystko gryzła i podgryzała. Hasky to dość trudna i wymagająca rasa psa.Jak do tej pory Aria nic nie podgryza i mam nadzieje że tak będzie dalej. Taki pies musi być wygoniony i "umęczony" .Dzięki mojemu synowi Aria po prostu niema czasu na podgryzanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Taki słodziak się urodził u mnie Jednooki. Nowym właścicielom absolutnie to nie przeszkadza, szacun dla takich ludzi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodan Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Mam problem Mam kota od 3 lat kupiłem mu drapak i z niego korzystał do czasu az sznurek wydrapal, dołożyłem inny sznurek, a diabelcowi się coś pozmieniało i przestał z niego korzystać i przerzucił się na kanapę oraz drewniane nogi od krzeseł. Mam zamówioną nową kanapę i obawiam się że może się do niej dobierać.... Macie takiej rady? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Sznur sizalowy musi być. Spryskaj kocimiętką w sprayu. Oczywiście drapak Edytowane 19 Listopada 2017 przez witek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wykąpana, wysuszona, wyczesana Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jak zniosła kąpiel? Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Ona od małego jest przyzwyczajona także nie jest źle trzeba przełamać pierwsze lody czyli miałczeć i uciekać, aż do zmoczenia wodą. Potem już grzecznie siedzi w wannie i daje się umyć a potem spłukać suszenie trwa długo ale też jest grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Jak zniosła kąpiel? Na drugiej fotce widać, że jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Cezary 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nari. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Cezary 20171125_153926.jpg Nie wiedziałem Kamil, że masz kota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 ja to za mocno powiedziane za mną łazi, bo go najmniej męczę jakoś go toleruję, bo to taki koto-pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 zaleta tej rasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 jak najbardziej, na inną nie dałbym się przekonać reszcie rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi