BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Wypatrzyłem dzisiaj takiego MELOMANA! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Mój Bazyl był u "dentysty" teraz jest szczerbaty horror z zawiezieniem a po powrocie drugi horror /4h był w lecznicy narkoza itp./ bo drugi kot Apis schował się przed nim na 24h potem wyszedł z pod łóżka - szczanie go zmogło i tylko prychał ,szczekał ,warczał na biednego szczerbokai tak przez dwa dni teraz już znów są przyjaciółmi Edytowane 9 Grudnia 2017 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Pan prezes:-) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Skoczymy na rybki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wypatrzyłem dzisiaj takiego MELOMANA! Dałeś dobrze "ognia" i znalazł sobie grzejnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ja popilnuję idź na ryby 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 ORKA super Akita ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Pan prezes:-) prezesów dwóch 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 No to pozamiatałeś:-)One tak na jakąś komendę się oba kładą? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 to jest taki wybieg jak są głodne "mdleją" potem jest tylko: a jak się najedzą i umyją: : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 O rany, też miałem dwa: czarnego i niebieskiego Jeden mial 9, a drugi 8kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A to mój Prezes. Oddaje się swojemu ulubionemu zajęciu - nic nie robieniu w fotelu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A to jest "moja" kicia sąsiadów Kot często gęsto wychodzący (mieszkamy w bardzo spokojnej okolicy), aktualnie 4-letni, poluje Aktualnie nie mam żadnych własnych kotów żona jest uczulona... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 to jest taki wybieg jak są głodne "mdleją" Tak, wygląda znajomo ;-))) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A to jest "moja" kicia sąsiadów Kot często gęsto wychodzący (mieszkamy w bardzo spokojnej okolicy), aktualnie 4-letni, poluje Mój nie wychodzący, typowo domowy.A poluje tylko na domowników.Po mimo swoich ponad 11 lat na puszystym karku, potrafi przydzwonić znienacka łapą w plecy????Wciąż bawi się jak kociak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Piękny, piękny. I chyba w dobrej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jak na swój wiek jest w doskonałej kondycji.Od małego je tylko surową wołowinę. Żadnych saszetek i tym podobnych świństw.Jak tak na niego popatrzę, to wydaje mi się, że zostanie ze mną jeszcze co najmniej drugie tyle???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jak na swój wiek jest w doskonałej kondycji.Od małego je tylko surową wołowinę. Żadnych saszetek i tym podobnych świństw.Jak tak na niego popatrzę, to wydaje mi się, że zostanie ze mną jeszcze co najmniej drugie tyleGdybym ja jadł tylko surową wołowinę, to długo bym nie pociągnął!... ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ja bym pewnie ochu... na takiej diecie????, ale niektórym to służy???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) A to nasza druga córka Chianti, oczko w głowie całej rodzinki. Dzieciaki ją uwielbiają. Super sunia, ma 2,5 roku, jest to Rodezjan, charakterystyczną cechą jest pręga na grzbiecie, sierść układa się odwrotnie - od ogona w stronę głowy. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez xeniowy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Moje dzieci. Wiktor i Wiktoria 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 A jak tam ze strzelaniem i błyskami w sylwestra u waszych pociech? Nasz wcześniejszy kot Pajda chował się pod kołdrą i siedział do rana. Dwa wariaty które mamy(Stefan i Hektor) nie mogą się doczekać sylwestra - jak zaczynają strzelać to biegają od okna do okna i podziwiają fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mojemu kotu było to kiedyś obojętne, nie przejmował się zbytnio. A tak to przynajmniej wyglądało.Ale kiedy kilka lat temu, jak byłem z nim na balkonie, uderzył piorun, bardzo blisko, to tak się wystraszył, że nie wiedział gdzie ma się schować. Od tego czasu trochę boi się głośnych wystrzałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Moja największa zdobycz wędkarska . Przyplątała się na "majówce", podczas rozpoczęcia sezonu szczupakowego. Ktoś ją wyrzucił, błąkała się, więc ją wziałem, przygarnąłem no i jest . Ma na imię Tola, jest kundelkiem. Waży 45 kg . Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Tom_S 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Z pewnością odwdzięczy się miłością i oddaniem w zamian za nowy dom i drugą szansę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi