Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

Koty są b.inteligentne zawsze miałem psy teraz od 11 lat koty to widzę różnicę

mały od razu wyczuł który jest szef i jak się do niego "podlizać"

Z tym mogę się zgodzić bo mimo że malutka potrafiła w dwa dni nauczyć się załatwiać do kuwety. Jeszcze nie dawno mieliśmy suczkę zwykłego burka udało jej się dożyć dość sędziwego wieku 17 lat. Mądre oddane psisko zarazem członek rodziny. Także miałem do rodziców duze pretensje, kiedy podjęli decyzję o uśpieniu Jej. Dorosły facet a jednak chciałem pożegnać się z nią w tym dniu... Niestety nie było mi dane. Ojciec po chował Ją nad jeziorem i posadził małą brzozę która to przypomina byłego członka rodziny bo tak ja traktowalismy. Także Lusia trafiła w dobre ręce. Zwierzęta są bardziej oddane niż co niektórzy ludzie, wystarczy dać im trochę miłości. Reasumując Lusia będzie jej miała aż za dużo ????

• Like 7

• 1 miesiąc temu...

A oto nowy członek rodziny wzięty ze schroniska około miesiąca temu , jakiś skurwysyn (nie będę omijał epitetów bo to tylko tak można nazwać gnoja )porzucił pieska w lesie . Błąkał się po lesie zziębnięty , niedożywiony i schorowany (zaćma , wada serca , podejrzenie nowotworzenia wątroby) . Być może nie zostało mu długo życia ale bynajmniej w dobrej opiece i ciepłym otoczeniu  BYŁEMU WŁAŚCICIELOWI ŻYCZĘ ABY PODCZAS NAJBLIŻSZYCH WIATRÓW SPIERDOLIŁA SIĘ KŁODA Na ŁEB (głowę)

post-67721-0-88045100-1545750719_thumb.jpg

post-67721-0-73064500-1545750885_thumb.jpg

post-67721-0-53312400-1545750955_thumb.jpg

teraz ma na imię Maślak 

Edytowane przez Sławomir
  • Like 42

Kot psot

23lm5bt.jpgM

Mam  podobnego rudzielca 

Sławomir, brawo :)

Niech psinka trzyma się jak najdłużej :)

Maślak jak na razie ma się z dna na dzień coraz lepiej  , podejdzie , da się pogłaskać ale początki były bardzo trudne . Gdy popaduje śnieg jest po prostu innym psem , po prostu ożywa , jakby się cieszył z tego śniegu ale  myślę sobie że wtedy lepiej widzi . Nie chcę myśleć co ten piesek przechodził wcześniej i jakim ch,,,m bym jego pan ale mógł znaleźć inne rozwiązanie niż porzucenie w lesie 

Takie tam przy posiłku :)

Pavko jak Ty wychodzisz z nim na spacer  :D  :D

Edytowane przez Sławomir
  • Like 2