Mariusz54 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Atos. Nowy członek rodziny. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Przedstawiam Wam Baję.prawdziwa towarzyszka na ryby i do lasu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) A ja, przedstawiam wam FIGĘ.Maltankę,cudowna psina.Nie oficjalnie nazywam ją"Kleszczu" z racji ogromnej wagi 2,3kg. Edytowane 14 Listopada 2018 przez piter v 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Moja niezależnie od pory roku musi za kijem biegaćTylko teraz, jak w liście wpadnie to jej nie widać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Atos. Tak samo jak mój szaleniec Edytowane 15 Listopada 2018 przez Białek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Mój Grubson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 A tu Nasz nowy nabytek Lusia, uratowana spod toporka. Nigdy za kotami nie przepadałem, a tu miłość i przy okazji spełnione marzenie córki. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Koty są b.inteligentne zawsze miałem psy teraz od 11 lat koty to widzę różnicęmały od razu wyczuł który jest szef i jak się do niego "podlizać" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 To i ja pokażę Naszego nowego członka rodziny g Coco. Na spacerach mały odkurzacz a w domu pirania [emoji1787] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Koty są b.inteligentne zawsze miałem psy teraz od 11 lat koty to widzę różnicęmały od razu wyczuł który jest szef i jak się do niego "podlizać" Z tym mogę się zgodzić bo mimo że malutka potrafiła w dwa dni nauczyć się załatwiać do kuwety. Jeszcze nie dawno mieliśmy suczkę zwykłego burka udało jej się dożyć dość sędziwego wieku 17 lat. Mądre oddane psisko zarazem członek rodziny. Także miałem do rodziców duze pretensje, kiedy podjęli decyzję o uśpieniu Jej. Dorosły facet a jednak chciałem pożegnać się z nią w tym dniu... Niestety nie było mi dane. Ojciec po chował Ją nad jeziorem i posadził małą brzozę która to przypomina byłego członka rodziny bo tak ja traktowalismy. Także Lusia trafiła w dobre ręce. Zwierzęta są bardziej oddane niż co niektórzy ludzie, wystarczy dać im trochę miłości. Reasumując Lusia będzie jej miała aż za dużo ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 18 Listopada 2018 przez Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) A oto nowy członek rodziny wzięty ze schroniska około miesiąca temu , jakiś skurwysyn (nie będę omijał epitetów bo to tylko tak można nazwać gnoja )porzucił pieska w lesie . Błąkał się po lesie zziębnięty , niedożywiony i schorowany (zaćma , wada serca , podejrzenie nowotworzenia wątroby) . Być może nie zostało mu długo życia ale bynajmniej w dobrej opiece i ciepłym otoczeniu BYŁEMU WŁAŚCICIELOWI ŻYCZĘ ABY PODCZAS NAJBLIŻSZYCH WIATRÓW SPIERDOLIŁA SIĘ KŁODA Na ŁEB (głowę) teraz ma na imię Maślak Edytowane 25 Grudnia 2018 przez Sławomir 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Imię pięknie pasujące do tej starowinki, dla Ciebie kolego Szacun. Miło, że Maślak znalazł nowy dom i rodzinkę . A poprzedni właściciel ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Mój Piorun własnie zdobył trzecią gwiazdką Michelin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Mój potworek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Sławomir, brawo Niech psinka trzyma się jak najdłużej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Felek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Kot psot 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Takie tam przy posiłku Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Kot psotM Mam podobnego rudzielca Sławomir, brawo Niech psinka trzyma się jak najdłużej Maślak jak na razie ma się z dna na dzień coraz lepiej , podejdzie , da się pogłaskać ale początki były bardzo trudne . Gdy popaduje śnieg jest po prostu innym psem , po prostu ożywa , jakby się cieszył z tego śniegu ale myślę sobie że wtedy lepiej widzi . Nie chcę myśleć co ten piesek przechodził wcześniej i jakim ch,,,m bym jego pan ale mógł znaleźć inne rozwiązanie niż porzucenie w lesie Takie tam przy posiłku Pavko jak Ty wychodzisz z nim na spacer Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Sławomir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Mój mały fighter... Niezły z niego kozak ale lepiej nie głaskać przed wyjściem na ryby bo przynosi pecha... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 A do czego to to podobne Pies czy kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Puma... Edytowane 27 Grudnia 2018 przez kezmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 To jakieś egipskie bustwo :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Mojej żony i córki na pewno... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi