Orzeszek Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 brawo Kubacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Nietrafiłeś w wątek palcem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Przeca Kubacki to taki nasz misiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Karmel. Niby królik a ma zmysłów co stary pies pcheł. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Sąsiad 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 A jak wam sie podoba moj kiciuś?? :) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 smigol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 smigol Upalony Smigol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 BYŁEMU WŁAŚCICIELOWI ŻYCZĘ ABY PODCZAS NAJBLIŻSZYCH WIATRÓW SPIERDOLIŁA SIĘ KŁODA Na ŁEBStary, masz u mnie milion plusów i kocham Cię (Psio-platonicznie), a byłemu właścicielowi kłoda na nogi, by nie odszedł za szybko, niech poczuje... wiem, to brzydko co piszę, ale... tak uważam... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zimowa deprecha... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ziva ma niespełna 3 miesiące, ale już poluje na lwy... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Olek, grube łapy- bedzie duży pieso Jakaś konkretna rasa (trochę ciemno i nie widzę ) czy praca pod redakcją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Krzysiu, najdroższa rasa świata "kundelbury" mieszanina wybuchowa matka szpic+jamnik, ojciec amstaf… Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Stary, masz u mnie milion plusów i kocham Cię (Psio-platonicznie), a byłemu właścicielowi kłoda na nogi, by nie odszedł za szybko, niech poczuje... wiem, to brzydko co piszę, ale... tak uważam... ;-( Dzięki Domeldoom . Co do Maślaka to jest gorzej i nie wiadomo co to dalej będzie (to znaczy jak długo ) ale już jesteśmy przyszykowani na najgorsze . Są chwile że jeszcze tryska życiem ale to tylko chwile , widać ze się męczy I chyba trzeba będzie podjąć ostateczną decyzję . Jeszcze jedna wizyta u weterynarza , może dwie i chyba trzeba będzie psinę uśpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Przykre - niestety tak bywa. Dobrze że te ostatnie dni może żyć godnie.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Szanuję Tych co szanują zwierzaki. Jest iskierka nadziei kiedy się wie, że są jeszcze porządni ludzie Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Apisfisha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) No i stało się , dziś pożegnaliśmy się z Maślakiem . Decyzja była jednoznaczna nasza jak i weterynarza . Ja to jakoś przełknołem ale moja pani jakoś nie może się z tym pogodzić , z chodź wiedziała że to nastąpi tyle że liczyła się że to tak szybko nastąpi Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Sławomir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 No i stało się , dziś pożegnaliśmy się z Maślakiem . Decyzja była jednoznaczna nasza jak i weterynarza . Ja to jakoś przełknołem ale moja pani jakoś nie może się z tym pogodzić , z chodź wiedziała że to nastąpi tyle że liczyła się że to tak szybko nastąpiPrzykro mi stary wiem co czujecie.W tamtym roku porzegnałem swoją suczke Spaniela Cavaliera( Elizke) miała nowotwór nerek. Tragedia dla całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Czekamy na 01.02 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Sławku, Tomku, serdecznie współczuję. Wiem co czuliście. W ubiegłym roku wiosną odszedł Guzik ukochany York mojej Pani. Zarzekała się, że już żadnego psa... Nawet kazała mi kupić cegłę do wybijania Jej psa z głowy, a teraz jest Ziva. Kundelek z którego nie wiadomo co wyrośnie, ale pewnie bojowy pies, biorąc pod uwagę co wyprawia z tym pluszowym lwem, który jest jeszcze, na razie, większy od niej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 A to już naprawdę moj piesio "czarnuch" Bruno 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (…) Gdy pies się zsiusia w domu wkładają mu mordkę w kałuże (…).Takiemu bezmózgowcowi też wsadziłbym łeb w pełną muszlę, ciekawe jak by się czuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Kocham zwierzaki. I dlatego mieszkając w bloku nie mam psa ani kota.Jak synek podrośnie, chcę mu (taa jemu najbardziej akurat) zorganizować duuże akwarium z kolorowymi rybkami (karasie, okonie, piskorze... ) ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mieszkanie w bloku nie wyklucza absolutnie posiadania psa czy kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 No pewnie, że nie wyklucza ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Mimo, iż nieco większy to jednak milusiński:-)Naprawdę sympatyczny zwierzak :-) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi