Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

BYŁEMU WŁAŚCICIELOWI ŻYCZĘ ABY PODCZAS NAJBLIŻSZYCH WIATRÓW SPIERDOLIŁA SIĘ KŁODA Na ŁEB

Stary, masz u mnie milion plusów i kocham Cię (Psio-platonicznie), a byłemu właścicielowi kłoda na nogi, by nie odszedł za szybko, niech poczuje... wiem, to brzydko co piszę, ale... tak uważam... ;-(

Stary, masz u mnie milion plusów i kocham Cię (Psio-platonicznie), a byłemu właścicielowi kłoda na nogi, by nie odszedł za szybko, niech poczuje... wiem, to brzydko co piszę, ale... tak uważam... ;-(

Dzięki Domeldoom   . Co do   Maślaka to jest  gorzej i nie wiadomo co to dalej będzie (to znaczy jak długo ) ale już jesteśmy przyszykowani na najgorsze . Są chwile że jeszcze tryska życiem ale to tylko chwile , widać  ze się męczy I chyba trzeba będzie podjąć ostateczną decyzję . Jeszcze jedna wizyta u weterynarza , może dwie i chyba trzeba będzie psinę uśpić 

No i stało się , dziś pożegnaliśmy się z Maślakiem . Decyzja była jednoznaczna nasza jak i weterynarza . Ja to jakoś przełknołem ale moja pani jakoś nie może się z tym pogodzić , z chodź wiedziała że to nastąpi tyle że liczyła się że to tak szybko nastąpi

Edytowane przez Sławomir
  • Like 1

No i stało się , dziś pożegnaliśmy się z Maślakiem . Decyzja była jednoznaczna nasza jak i weterynarza . Ja to jakoś przełknołem ale moja pani jakoś nie może się z tym pogodzić , z chodź wiedziała że to nastąpi tyle że liczyła się że to tak szybko nastąpi

Przykro mi stary wiem co czujecie.W tamtym roku porzegnałem swoją suczke Spaniela Cavaliera( Elizke) miała nowotwór nerek. Tragedia dla całej rodziny

Sławku, Tomku, serdecznie współczuję. Wiem co czuliście. W ubiegłym roku wiosną odszedł Guzik ukochany York mojej Pani. Zarzekała się, że już żadnego psa... Nawet kazała mi kupić cegłę do wybijania Jej psa z głowy, a teraz jest Ziva. Kundelek z którego nie wiadomo co wyrośnie, ale pewnie bojowy pies, biorąc pod uwagę co wyprawia z tym pluszowym lwem, który jest jeszcze, na razie, większy od niej.

• Like 2