Alexspin Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Mam własne legowisko, ale najlepiej się śpi gdy przytulam się do butów mojego Pana...Pozdrawiam, Ziva 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Moi drodzy, wpis około zwierzęcy, w zasadzie to ogłoszenie, ale nie nadaje się na naszą giełdę. W związku z remontami, wyjazdami i różnymi zmiennymi koncepcjami mam do sprzedania akwarium z przyległościami. Rok temu miałem zakładać mizube z emersami, filodendronami od Amano i inne cuda na patyku. W związku z tym mam na zbyciu baniaczek 90 sz x 50 gł x 45 wys, w całości opti white 10mm, polerowane krawędzie, nie zalewany, w folii z papierem na dnie, wykonany w peha:68 w Warszawie. Do tego szafka a'la Amano konkretnie pod to akwarium - wysokość 70cm, średnia neutralna szarość, wykonana z 18mm płyty laminowanej, podwójne dno, przegroda, zbudowana w normalnej profesjonalnej stolarni. Jedynie trzeba wykonać przepusty kablowe w zależności od aranżacji w pomieszczeniu. Kubeł eheima też się znajdzie. Jeżeli to nie miejsce na takie deale, to przepraszam, a admin niech wrzuci to bakutilu. Edytowane 22 Lutego 2019 przez pomidor babinicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Absolwent, w skrócie Abi. Ma już 8 miesięcy, kolejny jamnik, poprzednik niestety odszedł po 18-tu latach. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Moi drodzy, wpis około zwierzęcy, w zasadzie to ogłoszenie, ale nie nadaje się na naszą giełdę. W związku z remontami, wyjazdami i różnymi zmiennymi koncepcjami mam do sprzedania akwarium z przyległościami. Rok temu miałem zakładać mizube z emersami, filodendronami od Amano i inne cuda na patyku. W związku z tym mam na zbyciu baniaczek 90 sz x 50 gł x 45 wys, w całości opti white 10mm, polerowane krawędzie, nie zalewany, w folii z papierem na dnie, wykonany w peha:68 w Warszawie. Do tego szafka a'la Amano konkretnie pod to akwarium - wysokość 70cm, średnia neutralna szarość, wykonana z 18mm płyty laminowanej, podwójne dno, przegroda, zbudowana w normalnej profesjonalnej stolarni. Jedynie trzeba wykonać przepusty kablowe w zależności od aranżacji w pomieszczeniu. Kubeł eheima też się znajdzie. Jeżeli to nie miejsce na takie deale, to przepraszam, a admin niech wrzuci to bakutilu. A ile sobie cenisz ten baniak z osprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Moi drodzy, wpis około zwierzęcy, w zasadzie to ogłoszenie, ale nie nadaje się na naszą giełdę. W związku z remontami, wyjazdami i różnymi zmiennymi koncepcjami mam do sprzedania akwarium z przyległościami. Rok temu miałem zakładać mizube z emersami, filodendronami od Amano i inne cuda na patyku. W związku z tym mam na zbyciu baniaczek 90 sz x 50 gł x 45 wys, w całości opti white 10mm, polerowane krawędzie, nie zalewany, w folii z papierem na dnie, wykonany w peha:68 w Warszawie. Do tego szafka a'la Amano konkretnie pod to akwarium - wysokość 70cm, średnia neutralna szarość, wykonana z 18mm płyty laminowanej, podwójne dno, przegroda, zbudowana w normalnej profesjonalnej stolarni. Jedynie trzeba wykonać przepusty kablowe w zależności od aranżacji w pomieszczeniu. Kubeł eheima też się znajdzie. Jeżeli to nie miejsce na takie deale, to przepraszam, a admin niech wrzuci to bakutilu. A ile sobie cenisz ten baniak z osprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ładne te mikroby, tylko następnym razem dołącz mikroskop 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Były przysmakiem na stołach rzymskich cesarzy Pewnie wysyłali wodnosamoloty nad górną Amazonkę, bo normalnych lotnisk to tam wtedy raczej nie było. Do Europy pawiookie trafiły w 1929 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 A to moja 5 letnia dziewczynka ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 A to moja 5 letnia dziewczynka ???? Mój Atos (7-latek) już się zabujał ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) Pewnie wysyłali wodnosamoloty nad górną Amazonkę, bo normalnych lotnisk to tam wtedy raczej nie było. Do Europy pawiookie trafiły w 1929 roku.A dyć to był żart. Kiedyś przeczytałem taką informację w jednym z ogrodów zoologicznych i uśmiałem się do łez... Właściciele psów dzielą się na tych, którzy śpią z psami i na tych, którzy mówią, że nie śpią z psami... Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez Alexspin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Poobiednia drzemka moich współlokatorów Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Mariusz54 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Na ryby ze mna nie chodzi ... ale i tak jest spoko Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 A tu mój Titek kontroluje przewóz silniczka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Xanthos, 4 miesiące 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Niemal jak ryś z tymi pędzelkami na uszach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Potwór po kąpieli 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Co on taki grożnie wyglądający , nie pokąsał Cię przy tej kąpieli? Rav00 , dostałeś tego piesełka w gratisie z silnikiem ? Edytowane 21 Maja 2019 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Nie tego szczeniaka znalazła moja córka na olx. Jest to mieszanka pekińczyka z kundelkiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Okolice Mielca jak by ktoś mógł pomóc, Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Poobiednia drzemka moich współlokatorów... A nie masz czasem wrażenia, że to Ty jesteś współlokatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Luis chyba też przeczuwa wysoką wodę, bo ostatnio lubi się wylegiwać na stole,- szczególnie wtedy gdy stół jest wypucowany 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) I mi przyszło się pożegnać z przyjacielem po 12 latach... Nagle i bez ostrzeżenia... Bez żadnych objawów nadchodzącej choroby... Przedwczoraj radozny i skóry do zabawy wczoraj cień siebie... W nocy zmienil właściciela... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Maja 2019 przez Tomasz eS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 I mi przyszło się pożegnać z przyjacielem po 12 latach... Nagle i bez ostrzeżenia... Bez żadnych objawów nadchodzącej choroby... Przedwczoraj radozny i skóry do zabawy wczoraj cień siebie... W nocy zmienil właściciela... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaCzyżby kleszcz ? Szybkość postępu choroby taka jak po kleszczy[emoji20] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 To przykra wiadomość. Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi