Apisfisha Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Przykro że odchodzą Nasi najwierniejsi i bezinteresowni Przyjaciele. Szkoda, że żyją tak krótko.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Nowy członek rodzinki od 4 miesięcy Edytowane 4 Czerwca 2019 przez maniak 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 I mi przyszło się pożegnać z przyjacielem po 12 latach... Nagle i bez ostrzeżenia... Bez żadnych objawów nadchodzącej choroby... Przedwczoraj radozny i skóry do zabawy wczoraj cień siebie... W nocy zmienil właściciela...Serdecznie współczuję, niedawno przeżyliśmy to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 No to ja też wrzucę swojego "tygrysa" Leon 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 A to członkini naszego rodzinnego plemienia. Wyrwana kilka lat temu ze schroniska. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 I mi przyszło się pożegnać z przyjacielem po 12 latach... Nagle i bez ostrzeżenia... Bez żadnych objawów nadchodzącej choroby... Przedwczoraj radozny i skóry do zabawy wczoraj cień siebie... W nocy zmienil właściciela... Smutne , a najgorsze czasami jest to że nie możemy nic zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Kochajmy zwierzęta, tak szybko odchodzą... Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Cholera , już nie miało być psiaka w domu a tu niespodzianka KARMEL , zabrany po intrwencji z pijackiej meliny i przekazany do schroniska . Miał jeszcze braciszka ale tamten nie miał tyle szczęścia , zginoł w paskudny sposób 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Nasza Ziva ma już 8 miesięcy i dostała pierwszą taką wielką kość (32cm)Początkowo nie wiedziała jak się do niej zabrać, ale w końcu zdobyła się na atak.Po dwóch dniach kość jest krótsza o 3cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 ......Po dwóch dniach kość jest krótsza o 3cm Żeby moje stwory były takie oszczędne to bym sobie może jaką Stellę kupił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 A takie śmiechowe z nowymi bialutkimi ząbkami 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Cholera , już nie miało być psiaka w domu a tu niespodzianka KARMEL , zabrany po intrwencji z pijackiej meliny i przekazany do schroniska . Miał jeszcze braciszka ale tamten nie miał tyle szczęścia , zginoł w paskudny sposób IMG_20190608_143211.jpg IMG_20190608_154125.jpg IMG_20190608_070430.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Rudy na warcie przy najnowszym członku rodziny. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 no,- po minie mlodego widac ze cos holuje,- cos duuuzego swoja droga to niesamowite, moj/nasz kot ma tyle cierpliwosci do mlodego ze pozwala sie prze niego noscic jak worek kartofli i gdybym ja albo zona go tak nosila zostalibysmy podrapani i pogryzienie a mlody,- ot inna liga Dla mnie jako "psiarza" od dziecinstwa odkrywanie kotow jest arcyciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 no,- po minie mlodego widac ze cos holuje,- cos duuuzego swoja droga to niesamowite, moj/nasz kot ma tyle cierpliwosci do mlodego ze pozwala sie prze niego noscic jak worek kartofli i gdybym ja albo zona go tak nosila zostalibysmy podrapani i pogryzienie a mlody,- ot inna liga Dla mnie jako "psiarza" od dziecinstwa odkrywanie kotow jest arcyciekawePowyższy Rudzielec ma ciut ponad 5 lat. Gdy przybył do nas miał okolo 7 miesięcy. Dwa dni więcej jak Średni potomek.Co z nim wyrabiał wtedy Młody to szok. Kot nie zrobił mu nigdy nic. Aż przyszedł moment kiedy kot stwiedził ze okres niemowlęcy sie skończył i ugryzł go. Od tego dnia zmieniła sie hierarchia w stadzie domowym.A teraz myślę że będzie podobnie. Na razie kocia Terrorystka śpi, je i sra.Ale już niedługo zapozna się z ogonem czy uszami Rudzielca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Rudy zdobywca 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Kociak adoptowany ze schroniska 2,5 miesiąca Rudek się wabi 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Trening z kością się znudził, poszły w obróbkę węzełki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Sznury to kapitalne zabawki - świetnie ukorzeniają zęby w dziąsłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Poobiednia drzemka Rudego 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Alex widzę pewne podobieństwo z twoim psiakiemKurka wszędzie go pełno , trzeba uwazać gdzie się staje . Nawet po spacerze włącza mu się piąty bieg i popi,,,,,la po mieszkaniu jak oszalały . Co do rudzielców to mam takiego sku,,,,la , miał na imię Toffi ale jakos nie pasowało do niego . Rude to jest rude i tak pozostał RUDYM . Jak na razie to z piesełem omijają się szerokim łukiem , tylko jestem ciekaw kiedy Karmel go pogna bo wygląda na odważnego Oto Rudy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nasza suczka to posokowiec alpejski. Amoku szaleńczego dostaje jak zmoknie, albo gdy w czasie upałów była spryskiwana pod prysznicem. Chwilami zastanawiałem się kiedy rąbnie w coś w tym szaleństwie, wykręcając ósemki między nogami stołu z prędkością światła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Ziva dostała kolejną kośćW krotkim czasie, była prawie przepołowiona Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Alexspin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ziva dostała kolejną kośćAleksander, te białe kości wytrawiane są kwasem , wiec zdrowsze są w kolorze "naturalnym". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 To jest imitacja kości ze zwiniętych ścięgien, faktycznie ma kolor cielisty (ecru), tylko na fotce wyszła biała, ale dzięki Roger za ostrzeżenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi