mishka Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Widzę, że jest wysyp rudzielców. To mój - wielbiciel wody i błota:-) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 A to moja łobuzeria, na chwilę obecną pięć Koty.jpgMojego ulubieńca (ten na kolanach) musiałem dzisiaj pożegnać Tylko u mnie chciał być noszony i ze mną spał- więc łzę uroniłem. Odszedł z powodu wirusowego zapalenia otrzewnej (FIP). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nasza Ziva dostała nową zabawkę: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Mam dziwne wrażenie że pies Pana Alexa zdominował ten wątek;) ... czy w domu też zdominował wszystkich ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Prawie, Panie Radku... A ma dopiero 8 miesięcy, co to będzie gdy dorośnie? Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 https://www.wiocha.pl/1590680,100 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 No to się pochwalę Nasz nowy domownik ,suczka Mela 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Bardzo ładna- jaka to rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Przez jakiś czas podejrzewaliśmy z rodziną że ta para tworzy jakiś w swoimi rodzaju związek partnerski. Jednak oni po prostu lubili na sobie spać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Bardzo ładna- jaka to rasa?JRT - jack russell terrier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 JRT - jack russell terrier A po ludzku Milo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Radek - Rademenes Mocio*PLkocurek Maine Coon, 7 tygodni Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez witek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 No to się pochwalę Nasz nowy domownik ,suczka Mela Piękna od jakiegoś czasu korci mnie mocno nowy członek rodziny po 17 letnim Borysie. I waham się między trzema JRT, Border Collie i przyjaciel że schroniska... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 https://www.wiocha.pl/1590680,100Niektórych komentatorów przydałoby się powiesić za j**a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Przesadzasz Alex. Gimbusy cwaniaczące pod płaszczykiem internetowej anonimowości. Nie denerwoawać się, olać. ???? Mnie niektóre rasy - albo ich właściciele podtrzegani przez pryzmat stereotypów - wkurzają. Ale ogólnie lubię psiaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Alex , za jaja to mało powiedziane , po samym komentarzu widać co ma w głowie. Nie będę komentował dalej do znowu dostanę ostrzeżenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 To się nazywa leniwe, słoneczne popołudnie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Przesadzasz Alex. Gimbusy cwaniaczące pod płaszczykiem internetowej anonimowości. Nie denerwoawać się, olać. Mnie niektóre rasy - albo ich właściciele podtrzegani przez pryzmat stereotypów - wkurzają. Ale ogólnie lubię psiaki. Ja zawsze powtarzam: Lubię psy ale czasami nie lubię ich właścicieli Czasami widząc co psy wyprawiają podczas spacerów to zastanawiam się czy właściciel wychodzi z psem na spacer czy może to pies wychodzi z panem na spacer... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 To się nazywa leniwe, słoneczne popołudnie...A kto prezesowi zabroni???? Mój zajął mi fotel, i ani myśli oddać???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Lenny - ragdoll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Nie, Neva Masquarade.Bardziej wredna wersja, krzyżówka dzikiego syberyjskiego z syjamem????Jest to kot o nieprzeciętnym temperamencie. Takiego jeszcze nie widziałem????. Ten ma 13 lat i wciąż jest kociakiem. Weterynarz też jest zawsze pod wrażeniem????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Szkodnik #1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Moje adoptowane dwa lamparty Mazowieckie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Bardziej oceloty. Śliczne???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Mój pupil skończył właśnie 17 lat . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi