Sinopapużasty Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ładne stado:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ładne stado:-)To nie stado, to Grupa Trzymająca Władzę ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 To nie stado, to Grupa Trzymająca Władzę W zasadzie to już zgromadzenie...mandacikiem grozi:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Hm... jak to zjeść? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 W zasadzie to już zgromadzenie...mandacikiem grozi:-)Władzy nie obowiązuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Obecna sytuacja ma swoje plusy, można zdecydowanie więcej czasu poświecić czworonożnym przyjaciołom! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTylko jak to zrealizować? Wchodzenie do lasów zabronione, nie można narażać korników na CIVID-19. Trzy karasie już zjedzoneGdzieś je złowił, przecież wędkowanie zabronione, bo można ryb zarazić Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Alex w tym wypadku jestem czysty, zarówno ja jak i moja Inka. Ten dom w tle to moje miejsce do życia, a ten dołek z karasiami jest na mojej posesji. Samemu mogę się narażać na nieprzyjemności, ale na pewno nie będę narażał na to moich kotów lub psa. Jestem odpowiedzialnym właścicielem ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Hm... jak to zjeść? Z prędkością światła. Przynajmniej w przypadku mojego tak jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 #zostanwdomu. Popierać czy nie? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zajęcia alternatywne. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Z prędkością światła. Przynajmniej w przypadku mojego tak jest. myślała jakieś 20 minut, w końcu schowała się w wnętrza kanapy od tyłu i tam zjadła w miarę błyskawicznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) #zostalawdomu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez pawelHERP 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nie powinienem lubić kotów, a w szczególności kocic... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Vege piesek [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Vege piesek [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Fajny : Sprawdż dokładnie jaką mu karmę kupiłeś bo jakiś duży jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Fajny : Sprawdż dokładnie jaką mu karmę kupiłeś bo jakiś duży jest Coś w tym jest bo dziwnie na mnie patrzą na osiedlu [emoji2373]. No i przestał się mieścić do Focusa [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez pawelHERP 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 O kurcze - znam tego psa . Ten filmik kręciła moja najmłodsza córcia Zuzia .Fajny BC . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) ...a ja wiem gdzie film był kręcony Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 O kurcze - znam tego psa . Ten filmik kręciła moja najmłodsza córcia Zuzia .Fajny BC .Gratuluję córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Twój Bc Rayo . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ludzie bez serca i rozumu. Mojemu koledze z Tomaszowa otruto pieska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Są ludzie i taborety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie nie , to trzeba po imieniu nazwać skurwysyństwo. Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Robert.B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Jeśli są dowody to bym się nie szczypał, za takie coś jest puszka. Psa żeby skrzywdzić to już trzeba być wypranym z jakiegokolwiek człowieczeństwa. Szkoda zwierzaka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi