Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...

Kilka tygodni temu pojechałem na ryby i podczas jedzenia śniadanka taki dzikusek wylazła z krzaków :( . Nie wiem jak to się stało -_-  , ale od tamtej pory codziennie się spotykamy. :)

miałem podobne spotkanie, ale niestety, zero frykasów przy sobie, wszystko wcześniej zeżarłem samolubnie......następnym razem poprawię się, nie zniosę ponownie tego wyrzutu w spojrzeniu B)

post-55272-0-22515600-1631908674_thumb.jpg

• Like 4

No zdaża się spotkać wyżutka

Kociak jest młody i zdziczały. Podczas pierwszego spotkania utrzymywał dystans dwóch metrów :(  . Jak dostał troszkę konserwy , to złapał puszkę i uciekł z nią w krzaki. Po tych kilku tygodniach regularnego dożywiania pozwala do siebie podejść na jakieś pół metra :) .  Robimy postępy.

• Like 6

Kociak jest młody i zdziczały. Podczas pierwszego spotkania utrzymywał dystans dwóch metrów :(  . Jak dostał troszkę konserwy , to złapał puszkę i uciekł z nią w krzaki. Po tych kilku tygodniach regularnego dożywiania pozwala do siebie podejść na jakieś pół metra :) .  Robimy postępy.

...tańczący z kotem ;)  :D  :good:

• Like 1

• 3 tygodnie później...
W dniach 9-10 październik odbył się weekend Polskiego Spaniela Myśliwskiego w Zblewie.

W sobotę wzięliśmy udział w Regionalnym Konkursie Pracy Psów Myśliwskich Małych Ras w klasie wielostronnej. Kola (FURIA Sagalasówka) uzyskała dyplom I stopnia oraz lokatę 1. Dodatkowo zostałem wyróżniony tytułem Najlepszego Przewodnika Psa.

W niedzielę na Regionalnym Konkursie Tropowców uzyskaliśmy dyplom I stopnia zajmując lokatę nr 2.

post-66938-0-45633900-1634063917_thumb.jpg

post-66938-0-02023100-1634064222_thumb.jpg

post-66938-0-07809000-1634063907_thumb.jpg

post-66938-0-46388100-1634064240_thumb.jpg

post-66938-0-06991800-1634064262_thumb.jpg

• Like 17

Nie tylko ogary, nasz posokowiec alpejski ma dokładnie tak samo. Ostatecznie to też gończy, tyle że na nieco krótszych łapach. zeby.gif

Edytowane przez Alexspin
  • Like 4

• 2 tygodnie później...