witek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Karmelek z tatą Necrusem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Kilka tygodni temu pojechałem na ryby i podczas jedzenia śniadanka taki dzikusek wylazła z krzaków . Nie wiem jak to się stało , ale od tamtej pory codziennie się spotykamy. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 No zdaża się spotkać wyżutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 No zdaża się spotkać wyżutka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Kilka tygodni temu pojechałem na ryby i podczas jedzenia śniadanka taki dzikusek wylazła z krzaków . Nie wiem jak to się stało , ale od tamtej pory codziennie się spotykamy. miałem podobne spotkanie, ale niestety, zero frykasów przy sobie, wszystko wcześniej zeżarłem samolubnie......następnym razem poprawię się, nie zniosę ponownie tego wyrzutu w spojrzeniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 No zdaża się spotkać wyżutkaKociak jest młody i zdziczały. Podczas pierwszego spotkania utrzymywał dystans dwóch metrów . Jak dostał troszkę konserwy , to złapał puszkę i uciekł z nią w krzaki. Po tych kilku tygodniach regularnego dożywiania pozwala do siebie podejść na jakieś pół metra . Robimy postępy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Kociak jest młody i zdziczały. Podczas pierwszego spotkania utrzymywał dystans dwóch metrów . Jak dostał troszkę konserwy , to złapał puszkę i uciekł z nią w krzaki. Po tych kilku tygodniach regularnego dożywiania pozwala do siebie podejść na jakieś pół metra . Robimy postępy....tańczący z kotem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Moja Kaśka, gdy ją budzę [emoji6] 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Czas leci a piesunia już prawie 10 lat ma. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Niko.Zdjęcie z maja i września. Rośnie jak na drożdżach ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Nowy domownik - przygarnięta z Celestynowa....kolejna kobitka w domu Pozdrawiam,malcz Edytowane 21 Września 2021 przez malcz 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Jeśli wszystkie kobitki w domu masz takie słodkie to pozazdrościć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 W dniach 9-10 październik odbył się weekend Polskiego Spaniela Myśliwskiego w Zblewie. W sobotę wzięliśmy udział w Regionalnym Konkursie Pracy Psów Myśliwskich Małych Ras w klasie wielostronnej. Kola (FURIA Sagalasówka) uzyskała dyplom I stopnia oraz lokatę 1. Dodatkowo zostałem wyróżniony tytułem Najlepszego Przewodnika Psa. W niedzielę na Regionalnym Konkursie Tropowców uzyskaliśmy dyplom I stopnia zajmując lokatę nr 2. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Kapitalny psiakNasz ogar choć niepolujący też uwielbia buszować po lesie I kimać na kanapie w pozycji niejednoznacznej 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 One wszystkie tak mają w lesie diabeł. W domu brzuszek do góry i najlepiej by pan cały czas głaskał. O spaniu na nogach nie wspomnę ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Nie tylko ogary, nasz posokowiec alpejski ma dokładnie tak samo. Ostatecznie to też gończy, tyle że na nieco krótszych łapach. Edytowane 13 Października 2021 przez Alexspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Mój też uwielbia poduchę 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Moje Krzeslo,- nie oddam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 taki to już układ z kotem...... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Czuję się obserwowany przy kolacji 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Nowy domownik - przygarnięta z Celestynowa....kolejna kobitka w domu 20210908_202524.jpg 20210917_083447.jpg 20210920_113855.jpg Pozdrawiam,malczPenio rośnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Moje Krzeslo,- nie oddam Rosyjski-niebieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) Rosyjski-niebieski?Na brytola wygląda . Chyba , że ruski spasiony Edytowane 29 Października 2021 przez 'mat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Na brytola wygląda . Chyba , że ruski spasiony BRI wg mnie również Nasza brytka w klimatach ogrodowych 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi