Byniek Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Co koledzy hodowcy mogą polecić do zabezpieczenia naszych milusińskich, od pcheł i kleszczy.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia preparat Frontline Spot-OnOsobiscie sprawdzony na kociambrach i psie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astatik Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Simparica, lek na receptę, ja kupuje u weterynarza, 100% skuteczności 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Co koledzy hodowcy mogą polecić do zabezpieczenia naszych milusińskich, od pcheł i kleszczy.pozdrawiam byniekKolega hodowca poleca puder Borotalco, ten w zielonym pojemniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Bardzo bardzo dziękuję.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia wszelkie wcierki i pudry sa fajne nie powiem o ile psy-koty w trakacie zabawy nie łapią sie za karki , nie wylizują sie itd - jesli jednak tak sie zachowują lub istnieje jakiekolwiek inne prawdopodobieństywo spożycia przez zwierzaka tego preparatu to jest to dla pasa - kota szkodliwe. w takiej sytuacji o wiele lepszym rozwiązaniem jest Simparica jest tak na pchły i kleszcze ale jest tez u weterynarza tabletka Simparica na pchły , kleszcze i odrobaczajaca w 1nej tabletce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Również pochwalę się zwierzątkiem ???? w lipcu będzie miała roczek ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Piękna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Jak na ośmiomiesieczną sunie to ma energi za 4 psy . Jak nic ma ADHD ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja To urok rasy i jej inteligencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Chyba żona zamówiła catering ???? W sumie .... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Norweska ciotka niańczy jednego z kateringowców ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Nie moje. Sąsiadów, ale lubią mnie odwiedzać (koty, nie sąsiedzi ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września (edytowane) Bardzo lubi jeździć na ryby Smakują jej okonki z PZW ([emoji16]) Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Edytowane 23 Września przez summertime 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września (edytowane) Nie moje. Sąsiadów, ale lubią mnie odwiedzać (koty, nie sąsiedzi ) Boba wszyscy lubią Edytowane 23 Września przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września U mnie teraz rośnie taki Holender 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Boba wszyscy lubią To by życie było nudne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września (edytowane) Edytowane 23 Września przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września ... A u mnie taki pipek se rośnie Rocznik koniec maja 2025 Co ciekawe, bardzo lubi owoce... Zwłaszcza jabłka i śliwki spadające z moich drzew, które sam wybiera z trawy i nadgryza Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi