makamba Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Trafiłem przypadkiem na takowe kijki.Może komuś się przyda.Może ktoś będzie chciał się wyróżnić jakimś odmiennym blankiem wśród tych popularnych u nas. http://yamaga-blanks.com/ http://yamaga-blanks.com/product/index.html Nie wiem tylko czy sprzedają jako kompletne kije czy tak jak nazwa bliżej wskazuje , można nabyć sam blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 U nas takich rybów ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Popatrzyłem sobie na filmiki.To mogą być znakomite blanki na kije sumowe.Matko, ale jak przetłumaczyć te krzaczki na język czytelny, czyli chociażby angielski. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Popatrzyłem sobie na filmiki.To mogą być znakomite blanki na kije sumowe.Matko, ale jak przetłumaczyć te krzaczki na język czytelny, czyli chociażby angielski. PozdrawiamAlekJak użyjesz przeglądarki google chrome to powinien Ci wyskoczyć pasek na górze z pytaniem czy "przetłumaczyć?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) znajdą się jacyś użytkownicy tych wędeczek, chcący podzielić się wrażeniami z ich eksploatacji ? edit: i czy trzeba je sprowadzać na własną rękę czy może ktoś w tym "pomóc" ? Edytowane 19 Listopada 2014 przez SilesianPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ja miałem u siebie Bluecurrent 65/TZ, teraz będzie lecieć 610/TZ, Rolen ma chyba 72 II, ale to wszystko UL i L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) I UL i L .... Kamil a coś więcej ? Edytowane 19 Listopada 2014 przez SilesianPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ogólnie to chyba wędki : lekkie, idealnie wyważone, czułe, i z bardzo harmonicznym ugięciem (ściągnij sobie katalog ze strony, są krzywe ugięcia) niezwykle szybkie i dynamiczne, ale delikatne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A używał ktoś z was kijaszków Yamagi co obsłużą od 3-9 g + gumiak 5-6 cm , tak na moje około 8lb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Podłączę się do pytania o Yamagi...Czy to są "tubulry" czy są też w ofercie wklejanki?Jak się one mają w odniesieniu do np Matagi, Grafitleaderów, czy Varivasów w klasie SUL czyli cw. od 0,5g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Slawek szykujesz sie na ukleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Yamagą Blue current 68 II jesteś w stanie rzucić główką 0,5g + mały twisterek ( 2,5cm) używając super cienkiej pletki (momoi oshikage 3lb) na wystarczająco zadowalające odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Slawek szykujesz sie na ukleje? Bywa tak że wszystko pod ochroną albo w tarle albo brak czasu żeby jechać daleko na kropki... Wtedy, żeby "odpędzić wariata", jadę z SUL'em na białą rybę.... Zdrowie psychiczne na pierwszym miejscu wszakże! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi