skippi66 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jak w temacie. Zalew Sulejowski i okolice. Nadymam se pontonik i na płyciznach, tak ciut powyżej jajek, poszukam drapieżnika. A Wy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja również... wieczorna wyprawa na mętnookiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja jutro będę bredził po zalanych brzegach Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jak w temacie. Zalew Sulejowski i okolice. Nadymam se pontonik i na płyciznach, tak ciut powyżej jajek, poszukam drapieżnika. A Wy???...a ja poszukam ciut poniżej hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja będę szalał na brzegach Czorsztyna. Multik nasmarowany , nowa plećka nawinięta , pudła wypełnione po brzegi" amunicją ", surfer z linką 330 lb w pogotowiu .... Strzeżcie się głupie ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Jutro nic, ale w poniedziałek lub wtorek Sulejowski. Łódka ze stanicy PZW Barkowice. Szkoda ponton tachać jak porządna łódka 2,5 dychy kosztuje. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja będę szalał na brzegach Czorsztyna.Multik nasmarowany , nowa plećka nawinięta , pudła wypełnione po brzegi" amunicją ", surfer z linką 330 lb w pogotowiu .... Strzeżcie się głupie ryby.Oby nie było na odwrót... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Oby nie było na odwrót... brak szacunku dla rybek i pozamiatane jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Od wtorku upały. Więc poniedziałek to ostatni termin aby sie nie ugotować łowiąc przez cały dzień na łódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja jutro i pojutrze ćwiczę szczupaczki i bolki na Zalewie Koronowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 brak szacunku dla rybek i pozamiatane jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Jutro i w niedziele Dadaj. Ojjj będzie się działo!! Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jutro uderzam z kumplem na wzdręgi, jigi już ukrecone, coś jeszcze dokrece i nie ma zmiłuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jak na zalewie koronowskim to "szczupaczki" jest trafnym określeniem, niestety. Ale bolki??? Gdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Jak na zalewie koronowskim to "szczupaczki" jest trafnym określeniem, niestety. Ale bolki??? Gdzie :-)...nie ważne...na klemkie bedo gryźć Edytowane 28 Czerwca 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jutro nic, ale w poniedziałek lub wtorek Sulejowski. Łódka ze stanicy PZW Barkowice. Szkoda ponton tachać jak porządna łódka 2,5 dychy kosztuje.Ja tam wolę pompon od barkowickich łódek. Raz że pompon już mam więc 2 dychy w kieszeni a i pompon stabilniejszy. Łódka strasznie się chybie. No i do łódki muszę cały szpej targać od samochodu po skarpie w dół. Zresztą będę łowił na samym początku zalewu, więc łódka ze stanicy odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ostatnio, parę tygodni temu spotkałem 2 wędkarzy na pomponie. Niestety, nie pamietam jerkbaitowych nicków. Ponton Bush. To ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ostatnio, parę tygodni temu spotkałem 2 wędkarzy na pomponie. Niestety, nie pamietam jerkbaitowych nicków. Ponton Bush. To ty????Gdzie mnie tam do Busha! Ja użytkuję taki jasnoszary chiński wynalazek pod tytułem x - boat. Ale w sumie fajny pomponik. Za 3,6m metra gumy nieco powyżej 2k dałem, więc niedrogo a jakość zupełnie przyzwoita. No i podłoga aluminiowa. Zazwyczaj pływam sam albo z taką wylaszczoną blondyną Ona co prawda nie łowi, ale za to kanapki przygotowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 No dobra, koniec tej pisaniny. Pakuję się i spadam na łono. Nara i dozo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ehh.... Wy tu o rybach ... A egzaminy? A studia? Zalamka:( ale za tydzien i ja juz dolacze;) powodzenia wszystkim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) A ja dzis po 12 planuje zaczać sezon sumowy, bo już sie pokazują i pierwsze wiesci o tej rybie już chodza.. Na ta okazje ( ze wzgledu na wysoką wode i utrudniony dostęp do wody) szykuje spina 420cm z feedera... tym czasem dobranoc edit: Ehh słuchać bab, qrde już zostałem oswiecony, ze ze niedziele tez sie wliczają do dniu ustawowo.... A nie jak kobita mi sie tu upiera że tylko świeta.. To pędze na wode z moim spino-feederem.. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Miro 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Jak w temacie. Zalew Sulejowski i okolice. Nadymam se pontonik i na płyciznach, tak ciut powyżej jajek, poszukam drapieżnika. A Wy???I jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 I jak ?Pstrak. Albo na wznak jak wolisz. Czyli d... blada. Padło kilka sztuk, ale same króciutkie i niedojrzałe niedorostki. Nawet blondynka kanapek nie zrobiła. Żałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 To kiepsko. Jutro prawdopodobne jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ja jutro i pojutrze ćwiczę szczupaczki i bolki na Zalewie Koronowskim I jak wyniki? Gdzie konkretnie oczywiście nie pytam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi