leluchy Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 witam poszukuje instrukcji do GPS Grarmin najlepoiej w jezyku Polskim. KUPIEza wszystkie info z góry dziekuje pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 jaki model.Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Anglojezyczna wersje mozna bylo sobie sciagnac ze strony Garmin.comTa ktora ja sciagnalem byla duzo lepsza(dokladniejsza) niz ta ktora mi dali raz z urzadzeniem. Wiekszosc podstawowych info bylo w formie zdjeciowo-rysunkowej.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jaki model?Mysle,ze da sie zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abborre Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam,Odkopuję ten temat, bo mam pytanie odnośnie GPSa Garmin, a właściwie o mapę do niego.Słyszałem, że mając urządzenie Garmin GPSmap 76Csx, po dokupieniu do niego samochodowej mapy europy można go używać w samochodzie do wyznaczania tras itp.Moje pytanie: jak dokładnie nazywa się ta mapa, którą należy dokupić?Z góry dzięki za odppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam, Słyszałem, że mając urządzenie Garmin GPSmap 76Csx, po dokupieniu do niego samochodowej mapy europy można go używać w samochodzie do wyznaczania tras itp.Moje pytanie: jak dokładnie nazywa się ta mapa, którą należy dokupić? City Navigator Europe, np. 2008. Jest już 2009 ale jeszcze nie instalowałem.Co do instrukcji to mam do 176c po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Słyszałem, że mając urządzenie Garmin GPSmap 76Csx, po dokupieniu do niego samochodowej mapy europy można go używać w samochodzie do wyznaczania tras itp. Mam 60 Cx i nie za bardzo wyobrażam sobie używanie go jako nawigacji samochodowej. Ekran jest malutki (taki sam jak w 76Csx) i nie będzie słychać komunikatów głosowych (jest tylko brzęczyk). Z tego co słyszałem to prędkość wyznaczania tras również nie powala. Zdecydowanie lepiej do samochodu mieć osobne navi, a w góry/nad wodę Garmina turystycznego. Chyba, że powyższe problemy nie będą Ci przeszkadzać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
leluchy
witam
poszukuje instrukcji do GPS Grarmin najlepoiej w jezyku Polskim.
KUPIE
za wszystkie info z góry dziekuje
pozdrawiam Piotr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi