lajcik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Szukam informacji o istnieniu pstrągowych rzeczek w pobliżu miasta Limerick w Irlandii.Jeżeli ktoś łowił lub słyszał cokolwiek będę wdzięczny za każdą informację. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 http://www.fishinginireland.info/trout/shannon.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 dzięki ale tyle już znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ja proponuje zakupić książkę Petera O'Reilly'ego "Rivers of Ireland"Tam masz opisany każdy siurek o kanału melioracyjnego po wielkie rzeki.Informacje czasem przeterminowane o pare lat, ale żeby dać "ogólny pogląd" co, gdzie i na co to chyba najlepszy start.Bywa w Eason i zwykle w większości sklepów wędkarskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) super, wielkie dzięki Edytowane 30 Czerwca 2013 przez lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja proponuje zakupić książkę Petera O'Reilly'ego "Rivers of Ireland"Tam masz opisany każdy siurek o kanału melioracyjnego po wielkie rzeki.Informacje czasem przeterminowane o pare lat, ale żeby dać "ogólny pogląd" co, gdzie i na co to chyba najlepszy start.Bywa w Eason i zwykle w większości sklepów wędkarskich. Tyle tu siedzę (na wyspie) a dopiero teraz takich rzeczy się dowiaduję no noooo!Dzięki wielkie, bo info jak najbardziej przydatne, a i odgrzanie wątku mam nadzieję usprawiedliwione. P.S mamy tu na forum jakiś wątek "zrzeszający" ludzi w Eire? Bo widzę że jest tutaj kilku, a wyszukiwarka wywala całą masę wątków po wpisaniu "Irlandia" Zdrówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi