Zdzisław Czekała Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Serdecznie witam forumowiczów jerkbait Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie i życzę dużo radości w korzystaniu z naszego portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Serdecznie witam forumowiczów jerkbait Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum. Właściwy człowiek na właściwym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie na forum. Zapraszam oczywiście do jak najczęstszych odwiedzin naszej strony i aktywnego udziału. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witamy serdecznie panie Zdzislawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witamy na forum, zawsze to jeden spec do dyskusji więcej.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam kolege po kiju ,nawet wskazane jest abysmy sie wymieniali doswiadczeniami,zapraszam do czestego odwiedzania tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam bardzo serdecznie i mam nadzieje że rozkręci pan bardziej watek muchowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie. Fajnie, ze dolaczyl kolejny muszkarz. Bedzie okazja do wymiany doswiadczen, szczegolnie w watku muchowym Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam na forum PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 witamy serdecznie i zapraszamy do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golsyl1980 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam również i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam i życzę miłego oraz owocnego korzystania z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj na Forum ! Co do muchy - jest tutaj paru zapaleńców i jeszcze więcej tych, którzy z chęcią dowiedzą się czegoś więcej na temat tej metody Co do składania wędek - temat b. popularny na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam bardzo derdecznie fajnie że z Rzeszowa a gdzie konkretnie kieści się twój sklep proszę o info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam i ja Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Zdzisławie. Miło mi - i chyba nie tylko - że tdo nas trafiłeś... Przyjemności życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj życzę dużo radości z korzystania z forum i wymiany doświadczeń pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam Panie ZdzisławieRzeszów to mój rejon handlowy, po nowym roku nie omieszkam zajrzeć do sklepu w Rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Cześć,witaj na forum . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zdzisław Czekała Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witamy, witamy Miło nam poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Serdecznie witam forumowiczów jerkbait Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum. I ja także serdecznie witam cię na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ipolo Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam wszystkich Witaj na forum! Przyjemności życzę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zdzisław Czekała
Serdecznie witam forumowiczów jerkbait
Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi