Zdzisław Czekała Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Serdecznie witam forumowiczów jerkbait Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam wszystkich witających się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witamy muszkarza i twórcę patyków.Zdzisławie słyszałem, że składasz niezłe muchówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zdzisław Czekała Opublikowano 22 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam Cię serdecznie, a muchóweczki, fakt składam głównie z blanków CTS, ale i z innych firm też. Powoli doganiam czołówkę Polskich rodbuilder-ów. Zdzisław Czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Hehe.Wspópracujesz zapewne z Fishingartem K.Zielińskim.Zbroiłem u niego patyki spinningowe.CTS-y niezłe kosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zdzisław Czekała
Serdecznie witam forumowiczów jerkbait
Nazywam się zdzisław Czekała, mieszkam w Rzeszowie, łowię głównie na muchę. Na codzień prowadzę sklep wędkarski i pracownię budowy wędek. Będzie mi bardzo miło, móc wymieniać się doświadczeniami z kolegami z forum.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi