od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem łodzi Remus 3,90. Kompletuje sobie teraz do niej wszelkie przydatne dodatki (dziś wpłaciłem zaliczkę na przyczepę brenderupa:)), mam już parę niezbędnych gadżetów i właśnie doszedłem do tematu wyłożenia czymś dna łodzi.
Koledzy potrzebuje krótką instrukcję co kupić aby zabezpieczyć dno przed rysami od kamieni, które zawsze się przyniesie pod butami itp. przypadki
Pytanie
soja
Drodzy,
od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem łodzi Remus 3,90. Kompletuje sobie teraz do niej wszelkie przydatne dodatki (dziś wpłaciłem zaliczkę na przyczepę brenderupa:)), mam już parę niezbędnych gadżetów i właśnie doszedłem do tematu wyłożenia czymś dna łodzi.
Koledzy potrzebuje krótką instrukcję co kupić aby zabezpieczyć dno przed rysami od kamieni, które zawsze się przyniesie pod butami itp. przypadki
Za wszelkie podpowiedzi serdecznie dziękuję
z pozdowieniami
soja
Top użytkownicy dla tego pytania
19
14
11
11
Popularne dni
15 Sty
15
9 Wrz
13
26 Lut
11
29 Maj
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Lucas 19 odpowiedzi
Tresor 14 odpowiedzi
psulek 11 odpowiedzi
SID 11 odpowiedzi
Popularne dni
15 Sty 2018
15 odpowiedzi
9 Wrz 2017
13 odpowiedzi
26 Lut 2024
11 odpowiedzi
29 Maj 2016
9 odpowiedzi
Popularne posty
Tresor
Pianka EVA z alika po intensywnym używaniu (ok 50 wyjazdów) z czego 49 na usyfioną Odre. Łowione przy 33'C i przy -2'C. Nic się nie odkleiło jestem pozytywnie zaskoczony. Na YT jest film jak to myje.
Tresor
Z racji że pojawiają się pytania w tym sporo w prywatnych wiadomościach napisze tu i wrzucę foto. Pianka może mieć żłobienia ale nie musi są też gładkie. Pianki mają różniste kolory i wzory. Pianki m
womaly23
Kalosze
Opublikowane grafiki
316 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi