Skocz do zawartości
  • 0

Co na podłogę naszych łodzi?

soja

Pytanie

Drodzy,

od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem łodzi Remus 3,90. Kompletuje sobie teraz do niej wszelkie przydatne dodatki (dziś wpłaciłem zaliczkę na przyczepę brenderupa:)), mam już parę niezbędnych gadżetów i właśnie doszedłem do tematu wyłożenia czymś dna łodzi.

Koledzy potrzebuje krótką instrukcję co kupić aby zabezpieczyć dno przed rysami od kamieni, które zawsze się przyniesie pod butami itp. przypadki

Za wszelkie podpowiedzi serdecznie dziękuję

z pozdowieniami

soja

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

jakie masz rozwiązanie na myśli ?

Własnie to co kolega poniżej napisał.

Ceny w tej chwili są jak najbardziej do przyjęcia,jeszcze bo niedługo to wszystko może w górę skoczyć.

Teak to drewno które nie gnije, więc pomysł jak najbardziej. Tylko cena może być zaporowa.

O to się rozchodzi.

Dzięki  ,już zakładają.

W piątek lecę po łajbę,mam nadzieję że zdążę przed......

• 0

Wiecie, u mnie teraz będzie 3 sezon i daje radę. Nie grzeje się, mam łódź Alu i da się stanąć spokojnie w upały gołą stopą, nadmiernie się nie niszczy, a u mnie lekko nie ma bo wożę ponton na dziobie i często kamienie. też stacjonarnie łowię sumy. No i specjalnie nic się nie dzieje.

• 0
  • 0

Dzisiaj doszła do mnie pianka EVA 200, ciekawe ile wytrzyma na pontonie.

attachicon.gif pianka eva.jpg

Możesz podać link jaką kupiłeś?

Ja zakupiłem sztuczny trawnik w Juli i będę kładł na pokład słoneczny, wygląda jak wykładzina i przystosowany do odprowadzania wody zobaczymy jak wyjdzie.

Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka

• 0

Ja mam na pokładzie słonecznym taka piankę i się sprawdza. Jest bardzo wytrzymała, kamienie nieraz leżą co wyjazd i nic specjalnego się nie dzieje, może ze 2 przecięcia po około 1 cm ale naprawdę dużo przeżyła. Mam gramature 200...szukaj pod hasłem mikroguma, pianka eva 200. Kupiłem w sklepie Rolep, teraz chyba się nazywa rolfoam. Transporter (klej) bardzo dobrze się trzyma na aluminium.

Kupiłem w sklepie który polecali koledzy.

https://sklep.rolfoam.pl/pl/p/Pianka-ROLPE-EV-200-5-mm-niebieska/808

• Like 1

• 0

Hej. Ja mam na podłodze sztuczną trawę. Niestety kiedy kupowałem nie była dostępna z rolki 2m szerokości, dlatego mam łączone z kawałków. Dobre rozwiązanie w przystępnej cenie. Teraz zastanawiam się jak i czym to przykleić do pokładu bo fruwa podczas jazdy.

• 0

Znajomy kupił taką jak w linku, jest zadowolony.

#Aliexpress 189,89 zł 20%OFF | Łódź morska jacht mata podłogowa antypoślizgowy dywan EVA kamuflaż samochód dywan samoprzylepna Anti-slipmata dekoracja samochodu dla RV Caravan

https://a.aliexpress.com/_d9FIGjO

• 0

Hej. Ja mam na podłodze sztuczną trawę. Niestety kiedy kupowałem nie była dostępna z rolki 2m szerokości, dlatego mam łączone z kawałków. Dobre rozwiązanie w przystępnej cenie. Teraz zastanawiam się jak i czym to przykleić do pokładu bo fruwa podczas jazdy.

Przykleiłem na klej kontaktowy w sprayu, trzyma dobrze, kupiłem sztuczną trawę w Juli, wydaje mi się że szybko schnie i wygląda jak wykładzina,niestety też musiałem łączyć z kawałków że względu na szerokość. 58f2a4734f517c05e1e80e5e2bb55114.jpg

Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0