Tadeo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Z drugiej strony Kuli i lekko na skos. Dokladnie z okolic Pacyfikuw gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi. Z pewnoscia nasze techniki sie roznia, moze wiec bedziemy sie cos od siebie wzajemnie nauczyc. Pozdrawiam Tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Miło Cię poznać @Tadeo, życzę owocnego korzystania z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golsyl1980 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Tadeo ,sam jestem użytkownikiem od niedawna - te forum to kopalnia wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam i milego korzystania z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 witaj on board zapraszamy do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam i pozdrawiam! Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj na Forum! w gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi. Liczymy na zdjęcia Twoich zdobyczy oraz widoków z miejscówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam kolejnego członka naszego gangu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam i życzę tego samego co przedmówcy czyli przyjemności w korzystaniu i odpowiedzi na wszystkie możliwe pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Porter Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj@TadeoWitaj@Golsyl widzę,że w końcu się przełamałeś Szczytno rules Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie... Kurcze Kolumbia Brytyjska.... ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Tadeo.Kolumbia Brytyjska, czyli stolica Vancouver jak mniem, byłem tamkiedyś, ale nie ważne jeszcze raz witam na forum.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Tadeo na forum Kurcze Kolumbia Brytyjska Może kiedyś byś opisał techniki łowienia oraz przynęty na jakie się używa w tamtych rejonach PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 I ja przłączam się do życzeń swoją drogą dobrze jest mieś swoich ludzi kolegów pokiju na całym świecie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj wśród Nas . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj!! No to coś czuję że będziemy mieli co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witaj Tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj Tadeo . Zamieszkujesz najpiekniejszy skrawek Ameryki Ponocnej . Okno na zachod to Ocean ...okno na wschod , polnoc i poludnie to Gory Skaliste . Czy jest szansa ze bedziesz nam opisywal swoje przygody wedkarskie i dolaczal zdiecia ? ...wszyscy by sie ucieszyli . Jestem bardzo ciekawy czy masz jakies doswiadczenia z szczupakami lub muskie na terenie Kolumbii Brytyjskiej . Zapraszam do rozmow i basni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj Tadeo . Zamieszkujesz najpiekniejszy skrawek Ameryki Ponocnej . Okno na zachod to Ocean ...okno na wschod , polnoc i poludnie to Gory Skaliste . Czy jest szansa ze bedziesz nam opisywal swoje przygody wedkarskie i dolaczal zdiecia ? ...wszyscy by sie ucieszyli . Jestem bardzo ciekawy czy masz jakies doswiadczenia z szczupakami lub muskie na terenie Kolumbii Brytyjskiej . Zapraszam do rozmow i basni Witam serdecznie na naszm forum. Dołączam się do prośby Jerrego Bardzo chętnie opublikuję artykuły. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 TadeoTo łowisz na Fraser River, czy gdzie indziej? Co łowisz?Z tego co wiem z literatury to stolicą Kolumbii Brytyjskiej jest chyba Wiktoria (nie wiem jak to się pisze), a nie Wancuwer (też nie wiem jak to się pisze , ale się dowiem ).witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @KwasikFaktycznie stolicą KB jest Victoria, a nie Vancouver jak napisałem, a pisze się tak jak napisałem Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj Tadeo na forum,miejscówę do Połowu masz wyczesaną to bezdyskusyjne teraz tylko czekany na jakieś relacyjki foto,ech jak popatrzyłem w necie co to za miejsca ,to wymiękłem ciutkę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 TadeoMasz zadanie przenieść stolicę stanu KB z Wiktorii do Vancouwer. Jesiotrów nie łowisz?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tadeo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Hej guys. Dziekuje za serdeczne przywitanie. macie super stronke tutaj. Gdzie mysle bedziemy mogli podzielic sie doswiadczeniami, bo prawdziwie sposoby troche mamy inne. Na poczatek musze przyznac ze jestem chory na ciezka chorobe.Zaczela sie 15lat temu gdy sprowadzilem sie z Alberty do BC. Jest nieuleczalna i tylko czeste przebywanie nad rzeka przynosi mi okresowa ulge.Na szczescie moja zona rozumie moje ciezkie polozenie wiec jezdze nad te rzeki chociaz raz w tygodniu. Wszystko sie dzieje wedle kalendarza biologicznego oczywiscie. Najpierw wiec z Pacyfiku wchodzi do rzekSTEEL HEAD,krol ryb, waleczny, sprytny, akrobatyczny, a taki srebrny ze trzeba ciemne okulary zakladac Steelhead wchodzi do wielu rzek sterefy lasow deszczowych. Konczy sie on w kwietniu. Od maja otwiera sie mighty FRASER rzeka wielkosci wisly,ale do konca wysokogorska, rozpedzona i niebezpieczna. Mamy w niej biale jesiotry- dinozaury do 600kg. Tylko C&R bo rosna zbyt wolno.Zaczynaja byc plodne dopiero po 25 latach.W maju wiec wchodzi do Fraser SPRING SALMON, najwiekszy z lososi i bardzo poszukiwany. Dochoda nawet do 40kg i trzeba je gonic lodka lub brzegiem bo lamia sprzet i rwa power pro bez pytania. Spring idzie az do pazdziernika i naklada sie z czterema innymi lososiami. Sa to: pink, czyli rozowy, sockeye czyli nerka po rosyjsku no i koho, akrobatyczny kuzyn steelheada.Lososie te wchodza w grupach po 10-15 milionow( nie przesadzam) i niektore ida 1500km w glab ladu, A jak ktos chce to moze sobie tez pojechac nad jeziorko, ale ja na male rybki niestety nie mam juz czasu,ale to juz inny temat. Fraser ma pare doplywow w dolnej strefie gdzie ryba ta wchodzi, wyciera sie a pozniej umiera. Jej ciala to pokarm dla nastepnego pokolenia.Lapanie lososi tak sie rozpanoszylo w moim zyciu ze juz nie znajduje miejsca na polowania ze sztucerem. Tylko zima poluje 3 tygodnie po bialej stopie z lukiem lub kusza. Tzw. otwarcie na bron prymitywna. Nic w tym roku nie upolowalem, ale co sie nachodzilem po gorach to moje. Zamiescil bym chetnie pare fotek, ale nie bardzo wiem jak. Moze by mi ktos poradzil? Pozdrawiam Tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tadeo
Z drugiej strony Kuli i lekko na skos. Dokladnie z okolic Pacyfiku
w gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi. Z pewnoscia nasze techniki sie roznia, moze wiec bedziemy sie cos od siebie wzajemnie nauczyc.
Pozdrawiam
Tadeo
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
3
Popularne dni
13 Gru
19
15 Gru
15
14 Gru
9
20 Gru
3
Top użytkownicy dla tego pytania
Tadeo 6 odpowiedzi
pitt 5 odpowiedzi
Kuba Standera 4 odpowiedzi
mifek 3 odpowiedzi
Popularne dni
13 Gru 2007
19 odpowiedzi
15 Gru 2007
15 odpowiedzi
14 Gru 2007
9 odpowiedzi
20 Gru 2007
3 odpowiedzi
Popularne posty
jerry hzs
Witaj Tadeo . Zamieszkujesz najpiekniejszy skrawek Ameryki Ponocnej . Okno na zachod to Ocean ...okno na wschod , polnoc i poludnie to Gory Skaliste . Czy jest szansa ze bedziesz nam opisywal swoje
Opublikowane grafiki
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi