Tadeo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Z drugiej strony Kuli i lekko na skos. Dokladnie z okolic Pacyfikuw gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi. Z pewnoscia nasze techniki sie roznia, moze wiec bedziemy sie cos od siebie wzajemnie nauczyc. Pozdrawiam Tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Bardzo ciekawe co piszesz, szczególnie o polowaniu z łukiem, ja czekam na strzały do mojego PSE - niestety ale w większości miejsc w europie wolno polować tylko z gunem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zamiescil bym chetnie pare fotek, ale nie bardzo wiem jak. Moze by mi ktos poradzil?wchodzisz pod wiadomoscia, ktora wlasnie piszesz, na funkcje wyszukiwania, szukasz fotki na twoim PC, zaznaczasz zdjecie i wybierasz funkcje wstaw, to wszystko, mozesz wstawic 2 zdjecia do kazdego postu ... kazde o maksymalnej wielkosci 100 kb, czyli duze fotki musisz komprymowac, robiac rozmiar np. 640X480 albo 800X600 pixel, podczas pomniejszania formatu mozesz tez wybrac opcje 'obnizenia jakosci' do 80%, co znacznie zmniejszy objetosc zdjecia, ale tylko nieznacznie jego 'internetowa' jakosc ready freddy? no to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Cześć Tadeo Nie wiem czy pamiętasz, ale kilka lat temu korespondowaliśmy troszkę na temat multiplikatorów, rzeki Fraser i sadzawki w Westbank PozdrawiamSławek Baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 TADEO jakbyś mial problemy ze wstawieniem fotek mozesz wyslac je do mnie na mejla mifek@jerkbait.pl i ja je wstawie tam gdzie chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wizard Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witajjj tadeooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tadeo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Herman, Herman, ahtung! ahtung! pamietam te rozmowy, ale na innym forum. Te bajorko to 3 hektarowe jeziorko w parku miejskim.Pelne jest bassa i okonia i nikt tego nie chce lapac. Polkilowe okonie mozna ciagnac jednego a drugim. To obce gatunki tutaj wiec limit(25szt.) jest liberalny, ale i tak zadko kto tam lapie. Wedkarski narod jes rozpsuty . tylko salmonidy im w glowach. Well, oto moja pierwsz proba z obrazkami. Na poczatek dwie stalowki ze Stamp river na wyspie Vancouverskiej. Zdjecia z podrecznego podwodnego pentaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tadeo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Hej z obrazkami wyszlo ok. To moze jeszcze ze dwie. te sa z Fraser river. Ryba to Chinook albo Spring Salmon, nasz najwiekszy salmonid. Strasznie sie znia naganialem po brzegu to troche jestem zasapany na fotkach. Gorska wielka rzeka o poteznym uciagu. I choc uzywam kija SAGE 4120 o mocnym kregoslupie to na pierwszej fotce widac jak ten Chinook testuje ja na wytrzymalosc na zlamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 o zesz kurde felek!na dluga brode mikolaja... coś niesamowitego... no to się doigraliśmy... teraz tadeo będzie się nad nami znęcał takimi fotkami... i... i... ... i chwała mu za to!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 No to leżę i płaczę Ale rybska!!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ło matko niedosyc,że u mnie wszelaka woda (stojaca)juz skuta lodem to sie jeszcze znęcaja nad człowiekiem <_< ,no ale mi sie nawet podoba te znęcanie <_< ,no rybska wspaniałe, ps ,a co ten kijek sie tak dziwnie wygina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam,fajne fotki,no i ten kijek ciekawie wygięty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam,fajne fotki,no i ten kijek ciekawie wygięty Pozdrawiam No wlasnie ciekawy jestem jaka akcje ma ta wedka na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Widze Tadeo ze swietnie sobie poradziles z wstawianiem zdiec i bardzo dobrze . Chcialbym przypomniec moje pytanie ...jakie masz doswiadczenia z muskie i szczupakiem ? czy w BC wystepuja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tadeo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Szczupak i sandacz jest domena prerii, a muskie wystepuje tylko w zlewisku atlantyckim, czyli we wschodniej Kanadzie. Gdy mieszkalem w Emonton Alberta(12lat temu) to szczupak byl glowna rozrywka wedkarska. Nazywany pieszczotliwie rekinem bagiennym(slough shark). Brytyjska kolumbia to same gory(Skaliste zreszta) wiec rzek nizinnych nie ma. Skazani wiec jestesmy na salmonidy i dinozaury w stylu jesiotra bialego i szarego. No ale jakos przezyjemy bez tych szczupakow. Jesli chodzi o kijek to jest to SAGE-4120. Wart wszystkie pieniadze, i tyle tez za niego chca w sklepie Pare razy juz udowodnil ze prawa fizyki sie go nie imaja. Przed nim z fantazja polamalem 3 St.Croix wild river kijki w ciagu dwoch lat a od czasu przejscia na kijki sage wszystko jet super. Na tych fotkach jest krotka sesja fotograficzna i uscisk dloni na pozegnanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Skazani wiec jestesmy na salmonidy i dinozaury w stylu jesiotra bialego i szarego. No ale jakos przezyjemy bez tych szczupakow. To mi się podoba PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tadeo robisz piekne zdiecia prosze obejrzyj nasza Galerie mamy tu tez Mistrzow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tadeo, za takie salmonidy oddałbym wszystkie szczupaki Może na starość, jak granice się jeszcze bardziej otworzą przeprowadzę się w twoje strony Wrzucaj jak najwięcej fotek, troche się poślinimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 wow! udalo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 No Tadeo.Teraz to dopiero będzie jazda. Piękne foty i wspaniałe ryby, nictylko pozazdrościć. Gratulacje.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 @Tadeo, Teraz tylko zęby w ścianę przez pół roku i melduję się u Ciebie (no nie dosłownie). Próbowałem chodziś za łososiem w Szwecji ale to, co Ty pokazujesz jest godne każdego poświęcenia aby choć raz zapolować na takie rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 @Tadeo, ja także witam cię na forum. Życzę przyjemnego korzystania i owocnej wymiany doświadczeń.Zdjęcia, które wstawiłeś są bardzo fajne, a ryby niesamowite.Czekamy na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 A ja mam prośbę o mały offtopic, mógłbyś napisać kilka słów o polowaniu z łukiem?? jak wygląda, na co polujesz, jakiego sprzętu używasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 a ja uwazam, ze ten pomysl jest w sam na priva do kuby ... po pierwszym poscie o takim lowieniu, zostaniesz ukrzyzowany luk i C&R nie ida w parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tadeo Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Standerus, masz prywatna wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam i ja.Jestem pod wrażeniem Oczywiście Chcemy więcej szczegółów i fotek pozdrwiamOrion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tadeo
Z drugiej strony Kuli i lekko na skos. Dokladnie z okolic Pacyfiku
w gorach Skalistych Brytjskiej Kolumbi, czyli lososie i pstragi. Z pewnoscia nasze techniki sie roznia, moze wiec bedziemy sie cos od siebie wzajemnie nauczyc.
Pozdrawiam
Tadeo
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
3
Popularne dni
13 Gru
19
15 Gru
15
14 Gru
9
20 Gru
3
Top użytkownicy dla tego pytania
Tadeo 6 odpowiedzi
pitt 5 odpowiedzi
Kuba Standera 4 odpowiedzi
mifek 3 odpowiedzi
Popularne dni
13 Gru 2007
19 odpowiedzi
15 Gru 2007
15 odpowiedzi
14 Gru 2007
9 odpowiedzi
20 Gru 2007
3 odpowiedzi
Popularne posty
jerry hzs
Witaj Tadeo . Zamieszkujesz najpiekniejszy skrawek Ameryki Ponocnej . Okno na zachod to Ocean ...okno na wschod , polnoc i poludnie to Gory Skaliste . Czy jest szansa ze bedziesz nam opisywal swoje
Opublikowane grafiki
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi