vBartek Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wiecie może jak zrobić żeby strona forum znowu wyświetlała mi się w języku polskim? Nie wiem czy to ja coś zmieniłem czy może to z automatu zaczęło wykrywać moją lokalizację i ustawienia sie zmieniły same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Na samym dole strony, obok biało-czerwonej "tęczy" na pasku jest przycisk "Polski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vBartek Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Czasem wystarczy nie przeklinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vBartek
Wiecie może jak zrobić żeby strona forum znowu wyświetlała mi się w języku polskim? Nie wiem czy to ja coś zmieniłem czy może to z automatu zaczęło wykrywać moją lokalizację i ustawienia sie zmieniły same.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi