tofik Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Drodzy koledzy mam następujące pytanie: jaki multik wybrać do lekkiego casta ? Łowiłem przez cały sezon curado 101d no ale poszło do ludzi . Ogółem byłem z niego zadowolony , ale ponieważ wciąż szukam czegoś ciekawego proszę o jakieś cenne informacje. Dodam że dotychczas łowiłem tylko z hamulcem SVS . No i najlepiej żeby obsługiwał przynety od 3gr. Czekam na wskazówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Podpisuję się pod tym ,co napisal Jozek .Nie ma lepszych multików do najlżejszego castingu ,lecz ceny już są większe niż przy Curado 101D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Od biedy jeszcze SCORPION 1001 (ale to jest pratkycznie to samo co CURADO 101D tyle ze wersja na rynek japoński a nie amerykański) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 chronarch mg i scorpion mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jeśli chodzi o młynek OD 3g to komfort (celowo w cudzysłów) zapewnią Tobie 3 młynki wymienione przez Józka. Co do Conquesta 51 to on już lubi cięższe przynęty ale oczywiście da radę. Później to już to co miałeś (różne wariacje Scorpiona 1001) czyli: Scorpion 1001, mg, chronarch 51mg, curado 101d ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Myślę że mogę przeznaczyć 250-300$ + cło . Niestety nie znam cen tych multików jeśli coś wam wiadomo odnośnie cen to proszę o podanie choćby orientacyjnych wartości. Zakładam również że w/w modele będą współgrac z kijem o mocy 10 funtów i cw do 1/2 oz. No chyba że waga któregoś z multików jest trochę przesądzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi