francisco scaramanga Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam Czy ktoś wie co tam się działo i czym się zajmowali "delegaci"Czy po prostu te zjazdy odzwierciedlają aktualny stan polskich wód zarządzanych przez PZW??? Może dobrze było by założyć na forum osobne zakładki opisujące poszczególne okręgi PZW w Polsce i ich funkcjonowanie, tak aby wszyscy dokładnie wiedzieli jak banda gamoni, nieudaczników, kolesi i byłych milicjantów bawi się za pieniądze ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam Czy ktoś wie co tam się działo i czym się zajmowali "delegaci"Czy po prostu te zjazdy odzwierciedlają aktualny stan polskich wód zarządzanych przez PZW??? Może dobrze było by założyć na forum osobne zakładki opisujące poszczególne okręgi PZW w Polsce i ich funkcjonowanie, tak aby wszyscy dokładnie wiedzieli jak banda gamoni, nieudaczników, kolesi i byłych milicjantów bawi się za pieniądze ogółu. Ba jak zainteresowani nie chodzą zebrania, więc badna gamoni, nieudaczników, kolesi i byłych milicjantów ( jak i ch określiłeś), wybiera się sama i bawi się za pieniądze ogółu Życie Panie, życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ja chętnie bym pojechał, choć nie mam za wiele czasu, jednak odnoszę wrażenie, że brak informacji ze strony działaczy jest celowe. Lepiej siedzieć w towarzystwie kolesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja chętnie bym pojechał, choć nie mam za wiele czasu, jednak odnoszę wrażenie, że brak informacji ze strony działaczy jest celowe. Lepiej siedzieć w towarzystwie kolesi.To inna sprawa, dać tak ogłoszenie aby wiedzieli ci co powinni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Rozmawiałem ze znajomym i ponoć po wyborach jest jeszcze gorzej niż przed, stara gwardia wykosiła ponoć nie głupią opozycję. Śmieją się wszystkim teraz w twarz. ..................................chyba kupię sobie jakiś kawałek wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 ...stara gwardia wykosiła ponoć nie głupią opozycję. Śmieją się wszystkim teraz w twarz. W takim razie albo opozycja słaba albo głupia (opozycja to również My).Zjazd delegatów - już sam wydźwięk budzi we mnie odruch wymiotny, brzmi to jakby zbierali się proletariusze wymieniać między sobą leninowskie idee.Ciekawe jaka była średnia wieku ?Francisco a wiesz może nad czym debatował ów kolektyw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie wiem ale zamierzam się tego dowiedzieć. Przy najbliższej okazji jak uda mi się spotkać jednego z delegatów.Ja zacząłbym od tworzenia opozycji w necie. Na miejscu nie da się wszystkiego powiedzieć, bo brakło by roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Niestety lub stety jak kto woli, PZW to organizacja demokratyczna i ci co nie chodzą głosu nie mają. Z drugiej strony jak to kiedyś powiedział Korwin Mikke w demokracji 2 kolesi z pod budki z piwem ma większą siłę przebicia niż profesor z uniwersytetu / nie żebym miał coś do piwa / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Hmm. Zdecydowanie muszę się z tym zgodzić. Podczas gdy demokratycznie wybrany parlament debatował nad emeryturami górników, a sami górnicy postanowili temat załatwić małą rozpierduchą w Warszawie, można by powiedzieć, że pomogli wskazać kierunek "naszym" posłom. Z PZW na Śląsku jest podobnie, emeryci górniczy, byli milicjanci i im podobni zasiadają we władzach i co gorsza obstawiają kto na kogo i z kim powinien trzymać aby dostać jakąś durną posadkę w komisji rewizyjnej i innych mało istotnych dla samych wędkarzy komisjach.Śmiech na sali Jednak to jest tragiczne, bo za kilka lat to lipa będzie i tyle.Prezes wybrany na następne lata??? ile sam nie wiem... Mirosław Iwański i jego "kolesie" czy to zło konieczne czy podtrzymywanie przy życiu trupa może ktoś zna na to pytanie odpowiedź?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Tak czy inaczej myślę że przyszłość należy do porządnych, dobrze zarybionych zbiorników prywatnych. Jeśli spora grupa wędkarzy przejdzie na taki zbiornik i odejdzie z PZW a wraz z nimi kasa to może ktoś się wkońcu obudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Na południu Polski PZW ma faktyczny monopol. Zatem odejście jest praktycznie niemożliwe. Oni doskonale zdają sobie sprawę z tego stanu rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Powołanie towarzystw, typu Passaria (http://www.passaria.org/) to myślę niezła alternatywa dla tego dna, które właśnie zaczynamy osiągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 No u nas coś się zaczyna dziać na Białą Przemszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi