Śledzę to forum już od dłuższego czasu ale jakoś nie miałem okazji o nic zapytać. Mam nadzieje że od dziś będzie inaczej .
Sprawa wygląda tak: mam upatrzone dwa echa Lowrance X86 i X125.
Chciałbym się dowiedzieć jakie korzyści w praktyce wynikają z większej rozdzielczości echa. Czy są one istotne przy tak małych rozmiarach wyświetlacza? X125 ma 480 na 480 pikseli a X86 240 na 240. Czy będzie coś czego nie zobaczę na mniejszym modelu a co pokaże model większy? Czy chodzi tylko o komfort oglądania? Echo będzie użytkowane w naszych jeziorach. Wiem że 300zł różnicy to nieduża suma ale czeka mnie jeszcze silnik i masa innych wydatków dlatego wole zapytać by potem nie żałować...
Pytanie
RobertGizycki
Witam wszystkich serdecznie!
Śledzę to forum już od dłuższego czasu ale jakoś nie miałem okazji o nic zapytać. Mam nadzieje że od dziś będzie inaczej
.
Sprawa wygląda tak: mam upatrzone dwa echa Lowrance X86 i X125.
Chciałbym się dowiedzieć jakie korzyści w praktyce wynikają z większej rozdzielczości echa. Czy są one istotne przy tak małych rozmiarach wyświetlacza? X125 ma 480 na 480 pikseli a X86 240 na 240. Czy będzie coś czego nie zobaczę na mniejszym modelu a co pokaże model większy? Czy chodzi tylko o komfort oglądania? Echo będzie użytkowane w naszych jeziorach. Wiem że 300zł różnicy to nieduża suma ale czeka mnie jeszcze silnik i masa innych wydatków dlatego wole zapytać by potem nie żałować...
Pozdrawiam
Robert
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi