Skryty Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) witam na imię mam Michał P. zabawę z woblerami zacząłem ponad płtora roku temu, a odkąd złowiłem na nie pierwszą rybę wsiąkłem w budowę wobków na dobre i chyba na zawsze:). Generalnie jak wyglądają każdy widzi, dla mnie największą satysfakcją i radośćią twórcy jest to, że po prostu spełniają swoje zadanie w sposób nienaganny:), czyli poprostu łwią rybki:) pozdr Edytowane 1 Lipca 2013 przez Skryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witaj na forum Fajnie że wstawiłeś zdjęcia swoich wyrobów Prośba jeśli byś mógł wstawiaj większe zdjęcia bo z tych niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) może teraz będzie lepiej Edytowane 1 Lipca 2013 przez Skryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 szczerze to właśnie nie wiem bardzo jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 cześć skryty, nie które wyglądają dość profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 chyba muszę "obczaić" trochę jeszcze jak wstawia się fotki, bo na razie coś mi nie wychoodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 cześć skryty, nie które wyglądają dość profesjonalniewitam dziięki, no niektórym czasem się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Jaki lakier używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 domalux silver classic wystarcza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Michale fajne woblerki...podoba mi się ich "malowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Michale fajne woblerki...podoba mi się ich "malowanie"dziękuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Półtora roku i cały katalog, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Półtora roku i cały katalog, nieźle. no trochę mnie to wciągnęło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) parę przykładowych rybek Zdjęcia nie spełniają norm regulaminu J.pl Edytowane 16 Lipca 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 parę przykładowych rybek Zdjęcia nie spełniają norm regulaminu J.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Ryby łowią, super. Warto jednak zwrócić uwagę na respektowanie na Jerkbait-cie wielkości prezentowanych ryb. Zerknij w regulamin, zanim jakiś moderator wyczyści ci wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Z tego co wiem to regulamin obowiązuje w wątku "wieści znad wody" bo jak ktoś wrzuci mi fotki ryb w mój temat woblerowy to przecież ich nie wyrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Zdjecia sa tylko male, a nie rybki Fotki robiles chyba na malej rozdzielczosci. Ustaw na tel. czy aparacie rozdzielczosc to i zdjecia rzeczywiscie beda wyrazniejsze. Ale widac ze wobki lowia Widac slabosc do łamańców. Pozdrawiam i powodzenia w rzeźbieniu. Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 witam fotki rzeczywiście w małej rozdzielczości, chyba rzeczywiście trzeba by coś w telefonie pokombinować, Co do fotek to rzeczywiście coś się tam niewymiarowego trafiło:)(ale też niektóry okonek czy szczupaczek był niczego sobie:) wszystko i tak wróciło do wody. Co do łowności to na szczęście narzekać nie mogę (właściwie to łowię już tylko na nie), rzeczywiście mam lekką słabość do łamańców, choć ostatnio zaczynam robić właściwie więcej jednoczęściowych (sporo mniej pracy, a łowność w zasadzie podobna) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Z tego co wiem to regulamin obowiązuje w wątku "wieści znad wody" bo jak ktoś wrzuci mi fotki ryb w mój temat woblerowy to przecież ich nie wyrzucę no to źle wiesz... bo jak dla mnie to napisane jest dośc jasno: Zasady umieszczania zdjęć na forum jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubnob Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 no i musze sie powtórzyc fajne wobki a idzieki za pomoc pozdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 no i musze sie powtórzyc fajne wobki a idzieki za pomoc pozdr;)nie ma za co dzięki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) przykładowe rybki (30+według regulaminu) Edytowane 17 Lipca 2013 przez Skryty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ciekawe dno zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi