Skryty Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 jeszcze takie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ładna osa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Fajne wobki, osa bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 dziękuje koledzy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 bardzo fajne wabiki! Osa naprawde konkretna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Witam kolegę z przeciwległego brzegu Wisły Woblery piękne. Tak na marginesie jak z wynikami na Wiśle po Twojej stronie? Edytowane 13 Listopada 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam kolegę z przeciwległego brzegu Wisły Woblery piękne. Tak na marginesie jak z wynikami na Wiśle po Twojej stronie?witam dzięki za opinie;) co do Wisły to tak szczerze mówiąc mieszkam tu (powiat lipski) "dopiero" od ok 3 lat i na Wiśle żeby nie skłamać byłem 2 - maks. 3 razy, (ostatnio jakoś wiosną) także "okazów" nie nałapałem;) sama drobnica. Generalnie wciąż łowię głównie w okręgu kieleckim ( stamtąd pochodzę, koledzy wędkarze itp.), ale w przyszłym sezonie planuje wreszcie zacząć poznawać Wisłę (tereny piękne, może coś się połowi;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) coś tam nowego...i przykładowe rybki Edytowane 10 Grudnia 2014 przez krystiano1981r Zdjęcie niezgodne z regulaminem zamieszczania zdjęć na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Woblerki ładniusie, ale wpadliśmy na ten sam pomysł odnośnie oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Zdjęcie z gripem lepiej usuń, zanim zrobi to mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Zdjęcie z gripem lepiej usuń, zanim zrobi to mod.nie bardzo rozumiem...może nie doczytałem dokładnie rapr, lub regulaminu forum? kumpel "przytrzymał" mi rybkę do fotki, no przepraszam ale widziałem/słyszałem o większych zbrodniach na rybie...Zresztą niech usuwa co chce...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Używanie gripu, zwłaszcza do okonia, który raczej zębami krzywdy nie da rady zrobić, mija się z celem. Dodatkowo unoszenie okazałej ryby i przytrzymywanie w pozycji pionowej może być groźne dla dalszego stanu zdrowia zdobyczy...a to już nie idzie z duchem portalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Używanie gripu, zwłaszcza do okonia, który raczej zębami krzywdy nie da rady zrobić, mija się z celem. Dodatkowo unoszenie okazałej ryby i przytrzymywanie w pozycji pionowej może być groźne dla dalszego stanu zdrowia zdobyczy...a to już nie idzie z duchem portalu.z tym, że użycie gripu mijało się z celem, się zgodzę, (ale też nie wydaje mi się że jest to straszne przewinienie) jak pisałem kumpel chciał mi rybkę przytrzymać do fotki, trwało to parę sekund.Panowie proszę Was nie róbmy z siebie znowu takich dobrodzieji...gdyby każdy z nas nie chciał zadawać rybie cierpienia przerzuciłby się na zbieranie znaczków, czy oglądanie m jak coś tam...przecież samo zacięcie ryby i jej hol (czasem kilka dobrych minut) to dla ryby żadna przyjemność... Generalizując nie wydaje mi się żeby rybka z tej fotki, podczas paro sekundowego zwisu, po czym została wypięta praktycznie bez jej dotykania, ucierpiała więcej niż gdybym ją zaczął powoli odpinać, kłaść na matę, brać w ręce i dopiero wtedy ustawiać się do fotki...Po za tym jeśli moja wędkarska moralność nie przystaje takiemu portalowi i osobom w nim "działającym" proszę usunąć mnie z niego!temat jest o wobkach, a ja tłumaczę się czemu przytrzymałem w pionie rybkę parę sekund....ale w sumie cieszę się, że jest ktoś komu zależy na losie rybek, szkoda tylko że na necie są takie osoby, a w realu to raczej o takie osoby bardzo trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 parę ostatnich (niektóre z poprzedniej fotki) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (zbieżność wyglądu smużaka z jednym z ogólnie dostępnych w sprzedaży nie przypadkowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ależ ma groźne spojrzenie ten smużak na samym dole z drugiego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ależ ma groźne spojrzenie ten smużak na samym dole z drugiego zdjęcia to już chyba mój "znak firmowy";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 One wszystkie groźne Swoją drogą fajnie i charakterystycznie przez to wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 One wszystkie groźne Swoją drogą fajnie i charakterystycznie przez to wyglądają.dzięki pozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 zimą więcej czasu na "ręczne robótki..." 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jest nawet mysior masz swój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 dzięki no miało wyjść coś podobnego do myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dobra mysza! Podpalić lont w dupce i będzie bombowa przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dobra mysza! Podpalić lont w dupce i będzie bombowa przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tak myszak jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi