Skryty Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 coś tam nowego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 dziś kilka "przyzwoitych" okonków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Testy łowności mini jerków (ok 5 cm), chyba już w "nowym sezonie" (żabka dla urozmaicenia fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Malowanie na okonka zawsze robi robotę ps. żabka prezentuje się bardzo fajnie, klenie i pstrągi na wiosnę na bank docenią, zwłaszcza w tych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 dokładnie, kolor jest niezawodny (przynajmniej przy tradycyjnych wobkach nigdy nie zawiódł )co do żabki to szczerze mówiąc z lenistwa (zawsze to trochę więcej pracy niż przy wobkach) dla siebie ich praktycznie nie robiłem, ale po paru sygnałach "z terenu" że robią robotę właśnie na pstrągach i kleniach, postanowiłem wystrugać coś dla siebie. pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Te dwa z górnego rzędu, czy to ten sam model, tylko "do góry nogami"?Kiedyś często tak robiłem i była to fajna zabawa, w odkrywanie nowych możliwości tego samego woblera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Te dwa z górnego rzędu, czy to ten sam model, tylko "do góry nogami"?Kiedyś często tak robiłem i była to fajna zabawa, w odkrywanie nowych możliwości tego samego woblera Szczerze to nigdy w ten sposób na to nie patrzyłem ale w sumie coś jest w tej teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 jesienny standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Moder pewnie usunie to zdjecie okonia http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/ 6. Publikujemy zdjęcia ryb których orientacyjne wymiary(nie chcemy i nie oczekujemy na zdjęcia z miarką) dla poszczególnych gatunków wynoszą co najmniej: Okoń - 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 hehe czekałem na taki wpis, moderator niech może przejrzy jeszcze parę innych postów, fotkę wstawiłem po przejrzeniu np posta pewnego twórcy (tego co ma chyba najwięcej stron w swoim temacie:) i tam jakoś nikogo "nie trzydziestki" nie rażą - równi, równiejsi, "kolesiostwo"? . . Oczywiście nie mam obiekcji do nikogo jakie fotki wstawia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Michale, nie patrz na innych. Rób tak, by samemu być w porządku. Czyste sumienie - bezcenne A jeśli widzisz gdzieś naruszenie regulaminu, to nie wahaj się i użyj przycisku "zgłoś". Po to on jest. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Michale, nie patrz na innych. Rób tak, by samemu być w porządku. Czyste sumienie - bezcenne Właściwie Janusz to masz 100% rację . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Mnie tam nie raza Tak tylko na wszelki napisalem, zeby nikt sie nie czepial do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Takie o... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ten duży okonek ma fajne oko napisze coś wiecej, jaką wielkość ile ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 mierzą 3,5 - 7 cm, ot standard:). Co do wagi kilka- kilkanaście gram (nie ważyłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 A że zdjęcia powiedział bym że ten największy ma ze 12 Oczy sam docinałeś czy gdzieś kupiłeś takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 rzeczywiście może się tak wydawać, większych raczej nie robię (choć może powinienem ), rzadko. Co do oczu to właściwie wszystkie moje wobki mają takie same, sam je przycinam, od początku produkcji - jakoś tak wyszło i już zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 i dla urozmaicenia coś na wzór "masówek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Z braku czasu, produkcja spadła w zasadzie do liczby zaspakajającej jedynie własne potrzeby (ewentualnie coś dla kolegów), ale coś się jednak kręci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 A..., raz na 3 lata trzeba coś dodać i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 i przykładowe (najładniejsze) ryby z minionego sezonu (77 i 85 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Parę fotek, przesłanych przez "chłopaków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 I jak co roku w sezonie jesienno-zimowym, powstaje coś nowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi