Skocz do zawartości

woblery Skrytego

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...

dokładnie, kolor jest niezawodny (przynajmniej przy tradycyjnych wobkach nigdy nie zawiódł :) )co do żabki to szczerze mówiąc z lenistwa (zawsze to trochę więcej pracy niż przy wobkach)  :D dla siebie ich praktycznie nie robiłem, ale po paru sygnałach "z terenu" ;) że robią robotę właśnie na pstrągach i kleniach, postanowiłem wystrugać coś dla siebie. pozdr

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Te dwa z górnego rzędu, czy to ten sam model, tylko "do góry nogami"?Kiedyś często tak robiłem i była to fajna zabawa, w odkrywanie nowych możliwości tego samego woblera :)

Szczerze to nigdy w ten sposób na to nie patrzyłem :lol: ale w sumie coś jest w tej teorii :)  

Moder pewnie usunie to zdjecie okonia ;)

http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/

6. Publikujemy zdjęcia ryb których orientacyjne wymiary(nie chcemy i nie oczekujemy na zdjęcia z miarką) dla poszczególnych gatunków wynoszą co najmniej:

Okoń - 30cm

hehe czekałem na taki wpis, moderator niech może przejrzy jeszcze parę innych postów, fotkę wstawiłem po przejrzeniu np posta pewnego twórcy (tego co ma chyba najwięcej stron w swoim temacie:) i tam jakoś nikogo "nie trzydziestki" nie rażą - równi, równiejsi, "kolesiostwo"? . . Oczywiście nie mam obiekcji do nikogo jakie fotki wstawia...

• Like 2

• 4 tygodnie później...

rzeczywiście może się tak wydawać:), większych raczej nie robię (choć może powinienem :D ), rzadko. Co do oczu to właściwie wszystkie moje wobki mają takie same, sam je przycinam, od początku produkcji - jakoś tak wyszło i już zostało :)

• 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
  • 11 miesięcy temu...