tomekkg Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 WitamJestem nowy na forum i chciałbym wszystkich serdecznie powitać Jestem adminem strony koła wędkarskiego nr. 17 w Kołobrzegu, ale w związku z tym, że w internecie nie ma stron o naszych łowiskach to na stronie jest to czego brakowało - opisy łowisk i ich obszerne galerie, a także inne cenne materiały o wędkarstwie w okolicach Kołobrzegu. W naszym okręgu są przecież również inne ciekawe łowiska oprócz słynnej Parsęty. Strona się dopiero rozwija i razem z całą załogą staramy się aby działo się to jak najszybciej. Bardzo zależy nam na waszej ocenie więc zamieszczam odsłyłacz do strony : http://www.kolo17.dl.pl/ Nasze forum dyskusyjne : http://www.forumwedkarskie.dl.pl/ Serdecznie zapraszam na naszą stronę i z góry dzięki za opinię. Pozdrawiamtomekkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj @tomekkgMiło mi wielokrotnie, bo jestem na tym forum jakiś czas (nie długo) ale jestem też wędkarzem z Kołobrzegu, byłym członkiemKlubu Salmo i oczywiście członkiem Koła Miejskiego.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @tomekkg.Muszę Cię zmartwić wszedłem na oba linki. które podałeś i na obujest pusto, może z moim netem coś nie tak. Nie wiem.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkg Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @tomekkg.Muszę Cię zmartwić wszedłem na oba linki. które podałeś i na obujest pusto, może z moim netem coś nie tak. Nie wiem.Pozdro Jachu Również miło mi pana powitać Dzisiaj są niewielkie problemy z serwerem, na którym jest strona - jutro wszystko powinno wrócić do normy. Pozdrawiam tomekkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 @tomekkg Witaj na forum! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tomku, witaj na naszej stronie! Dzięki za namiary na stronę! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi