Wiatm mam do was pytanie jak oznakowaliscie swoj ponton a dokladniej chodzi mi o to czy nr rejestracyjne namalowaliscie jakims specjanym specyfikiem czy poprostu wykleiliscie je.Mam dylemat jak oznakowac swoja gume czy przy czestym rozkladaniu i skladaniu naklejki poprostu niepoodpadaja?
Pytanie
bart
Wiatm mam do was pytanie jak oznakowaliscie swoj ponton a dokladniej chodzi mi o to czy nr rejestracyjne namalowaliscie jakims specjanym specyfikiem czy poprostu wykleiliscie je.Mam dylemat jak oznakowac swoja gume czy przy czestym rozkladaniu i skladaniu naklejki poprostu niepoodpadaja?
Top użytkownicy dla tego pytania
27
20
17
13
Popularne dni
8 Kwi
22
3 Mar
18
4 Lut
17
7 Lut
12
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 27 odpowiedzi
maweric 20 odpowiedzi
zetika16 17 odpowiedzi
Dano-G 13 odpowiedzi
Popularne dni
8 Kwi 2015
22 odpowiedzi
3 Mar 2016
18 odpowiedzi
4 Lut 2015
17 odpowiedzi
7 Lut 2017
12 odpowiedzi
Popularne posty
sez
Jakby ktoś był zainteresowany, bo nieraz padają takie pytania, to znalazłem dość dobry środek do usuwania numerów rejestracyjnych. Numery miałem robione dwoma rodzajami markerów - metodą prób i błędów
Matteoo
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Prowadzę kilka marin, do tego serwis łodzi, obsługuję wszystkie służby. Ustawa wyraźnie stanowi, że nie potrzeba do 7,5m i silnika do 20hp.
francisco scaramanga
Ja posłuchałem innych użytkowników i nakleiłem szablon, który wykonała mi firma zajmująca się reklamą za ok 15 złoty, i wycięte cyfry i litery pomalowałem markerem, ale ..................... drugi raz
Opublikowane grafiki
389 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi