Skocz do zawartości

TEAM DRAGON 2.4 18-42g vs. SHAKESPEARE UGLY STIK CUSTOM GRAPHITE 2,40m 15-40g

KubaUrban

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj na forum Kuba:)

Napewno jeden i drugi kij jest ok,i kupujac obojetnie ktory bedzie w porzadku.Ja osobiscie mam tego Ugly Stika juz bardzo długo,i juz pisalem to w wielu postach,ale powtorze raz jeszcze,jestem szczesliwy,ze go mam.Kij jest dosc sztywny,raczej na wieksze ryby,jest poprostu niezniszczalny.To,jak ten kijek sie zachowywal podczas holu 100cm szczupaka,utwierdzilo mnie w przekonaniu,ze to dobry wybor.Jestem wielkim fanem tych wedek ,choc Team Dragon tez jest napewno ok,ale jest tez,z tego co pamietam,drozszy.Z czystym sumieniem powiem:Kupuj Ugly Stika,sam sprawdzisz jego moc :mellow:

Witaj Biosteron,a wlasnie,jak tam Twoj Ugly,testowales juz?Jak dobrze pamietam to Ciebie namawialem do zakupu tej wedeczki.

Witam,moj Ugly Stik lezy sobie spokojnie w szafie i czeka na kolowrotek Shimano Stradic 4000FH,nie bylem jeszcze z nim nad woda,nie uslyszalem jeszcze negatywnej opinni na temat tego kijka,sporo moich kolegow spinninguje tym kijkiem i sobie go chwala :D

Ja chyba kupie sobie jeszcze ten kijek,tylko,ze wersje do 25gr :)Myslalem,ze zdasz mi obszerna relacje z machania Ugly,i albo powiesz zajebisty kijek,albo abarth,zmien hobby,ale mam nadzieje,a raczej jestem pewien,ze bedzie to ta pierwsza opcja :mellow: Czekam na Twoj test.

Co tu duzo opowiadac,kogo bym sie nie spytal co ma Ugly Stika to mowi ze to super spinning za zajebista kase:)sprawdze go nad woda to zdam relacje jakie jest moje wrazenie z ''machania''a co do kolowrotka to mam go nagranego ze stanow,na allegro sporo sobie cenia za niego