KubaUrban Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam wszystkich Mam wielki dylemat. Który kij wybrać???? Przeznaczenie to woblery i gumy na jeziorach z łódki. Najczęściej łowiona ryba to szczupły. Jeśli macie jakieś doświadczenie z tym sprzętem, prosze o radePozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj na forum Kuba:) Napewno jeden i drugi kij jest ok,i kupujac obojetnie ktory bedzie w porzadku.Ja osobiscie mam tego Ugly Stika juz bardzo długo,i juz pisalem to w wielu postach,ale powtorze raz jeszcze,jestem szczesliwy,ze go mam.Kij jest dosc sztywny,raczej na wieksze ryby,jest poprostu niezniszczalny.To,jak ten kijek sie zachowywal podczas holu 100cm szczupaka,utwierdzilo mnie w przekonaniu,ze to dobry wybor.Jestem wielkim fanem tych wedek ,choc Team Dragon tez jest napewno ok,ale jest tez,z tego co pamietam,drozszy.Z czystym sumieniem powiem:Kupuj Ugly Stika,sam sprawdzisz jego moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 A dlaczego akurat taka dlugosc Cie interesuje 2,40m??bedziesz spinningowal z łódki??uuups niedoczytalem pytania sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj Biosteron,a wlasnie,jak tam Twoj Ugly,testowales juz?Jak dobrze pamietam to Ciebie namawialem do zakupu tej wedeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witaj Biosteron,a wlasnie,jak tam Twoj Ugly,testowales juz?Jak dobrze pamietam to Ciebie namawialem do zakupu tej wedeczki. Witam,moj Ugly Stik lezy sobie spokojnie w szafie i czeka na kolowrotek Shimano Stradic 4000FH,nie bylem jeszcze z nim nad woda,nie uslyszalem jeszcze negatywnej opinni na temat tego kijka,sporo moich kolegow spinninguje tym kijkiem i sobie go chwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja chyba kupie sobie jeszcze ten kijek,tylko,ze wersje do 25gr :)Myslalem,ze zdasz mi obszerna relacje z machania Ugly,i albo powiesz zajebisty kijek,albo abarth,zmien hobby,ale mam nadzieje,a raczej jestem pewien,ze bedzie to ta pierwsza opcja Czekam na Twoj test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Z ciekawosci:Stradic'a kupujesz w sklepie,czy przez net?Za ile teraz mozna to cacko wyrwac?bo juz dawno nie patrzylem na ten kreciol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja chyba kupie sobie jeszcze ten kijek,tylko,ze wersje do 25gr :)Myslalem,ze zdasz mi obszerna relacje z machania Ugly,i albo powiesz zajebisty kijek,albo abarth,zmien hobby,ale mam nadzieje,a raczej jestem pewien,ze bedzie to ta pierwsza opcja Czekam na Twoj test. Co tu duzo opowiadac,kogo bym sie nie spytal co ma Ugly Stika to mowi ze to super spinning za zajebista kase:)sprawdze go nad woda to zdam relacje jakie jest moje wrazenie z ''machania''a co do kolowrotka to mam go nagranego ze stanow,na allegro sporo sobie cenia za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaUrban Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Powiedz mi jeszcze jak się będzie zachwowywał ten Ugly jak do trochę przeciąże, tzn jak założe gume z główną i raze to będzie ważyło 40-50g albo woba np. 50g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi