maniutek1 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam.Czy istnieje takowe? Na tak wysokim poziomie, zupełnie niezależne od sponsorów... Ale nie stricte survivalowe. Zahaczające zdecydowanie o nowinki i elektronikę turystyczną. Możecie mi coś zaproponować? Przeglądnąłem chyba z dziesięć stron i nawet biorąc poprawkę na moje skromne wiadomości i umiejętności to mogę szybciutko stwierdzić, że sadzą tam głupotę za głupotą albo polecają sprzęt tylko jednego jedynego właściwego producenta. Nie do przyjęcia!PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Chyba musiał byś na kilku być np Knives.pl ,światełka.pl , taktyczni.pltypowego jednego nie ma ja moge pomóc w wyborze noża bo to moje hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) taktyczni.pl to sklep, chyba @seiken chodziło Ci o tactical.pl Edytowane 3 Lipca 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 taktyczni.pl to sklep, chyba @seiken chodziło Ci o tactical.plTak chodziło o tactical.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 A zna ktoś jakieś forum o górach na poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi