DamianeQ Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Cześć, szukam multika za ok. 1000zł. Masa przynęt 10-30g. Myślałem nad Scorpionem xt 1501, albo jego mniejszy model 1001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Curado 201DHSV I tyle w temacie , dużo ludzi go używa pod bolenia - ten zakres przynęt raczej ogarnie komfortowo Edytowane 3 Lipca 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (...) ten zakres przynęt raczej ogarnie komfortowo ten zakres przynet ogarnie, komfortowo, praktycznie kazdy jeden http://jerkbait.pl/topic/8294-multik-pod-bolenia-niedu%C5%BCy-bud%C5%BCet/?hl=%2Bmultik+%2Bpod+%2Bboleniahttp://jerkbait.pl/topic/2020-jak-%C5%82owi%C4%87-bolenie-na-casting/?hl=%2Bmultik+%2Bpod+%2Bbolenia#entry885301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Piotrze notorycznie psujesz zabawę ....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 o rany, nie pomyslalem o tym, dziekuje za cenna wskazowke ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dczun Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam,Szukam do nowego kija 2,9 m dobrego multika pod łowienie boleni w Wiśle, Odrze. Wstępnie wytypowałem: Shimano ANTARES DC HGDaiwa STEEZ SV TW 1012SV-XHLShimano EXSENCE DCShimano METANIUM MGL XG Będę wdzięczny za rady, bardziej doświadczonych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Posiadam Shimano Calais 201DC/Antares DC/i rzuty bardzo dalekie/system DC potrafi wybaczyć trochę błędów rzucającego,aczkolwiek bródki się zdarzyły /Polecam do przynęt dalekosiężnych w gramaturze 10g-40g/można ciężej ale do tego jest inny młynek/sparowany jest z StC LEC86HF2 Edytowane 18 Grudnia 2017 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Częściej wachlarzem czy expresem?przełożenie,10-20 ogarnie większość dostępnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ostatnio na giełdzie był Revo Rocket w dobrych pieniądzach jeśli zależy Ci na szybkim przełożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dczun Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Posiadam Shimano Calais 201DC/Antares DC/i rzuty bardzo dalekie/system DC potrafi wybaczyć trochę błędów rzucającego,aczkolwiek bródki się zdarzyły /Polecam do przynęt dalekosiężnych w gramaturze 10g-40g/można ciężej ale do tego jest inny młynek/sparowany jest z StC LEC86HF2Jak kij stc hf to mega grubo. Jak dla mnie za bardzo. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jak kij stc hf to mega grubo. Jak dla mnie za bardzo. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu TapatalkaMacie inne miejscówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jak kij stc hf to mega grubo. Jak dla mnie za bardzo. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu TapatalkaAle to nie na bolenie Na bolenie jest do 1 oz /tylko morskie grubasy / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Chciałbym troche wznowić temat. Od przyszłego roku zamierzam kupić coś właśnie pod bolka. Kilka lat twmu używałem curado 101d i było ok. Teraz zastanawiam się nad curado 71 xg i abu revo exd. Szczególnie ten drugi mnie interesuje. Jak by ktoś miał jakieś opinie o tym multiku lub coś do.polecenia w cenie plus minus 800zl to prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Jakiej wielkosci przynęty beda szly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Jak dołożysz jeszcze z 200 to u pana chińczyka :-) możesz mieć zilliona SV tw ,multik petarda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Jakiej wielkosci przynęty beda szly ?typowe boleniowki 7-12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Dokładnie, bierz Zilloona i uwierz że nie ma nic lepszego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Zillion SV, Steez SV, SS SV, Alphas SV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi