Daaaro Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) WitamBędę nad tym jeziorem kilka dni. Proszę o porady co i jak łowić Interesuje mnie zarówno spinning i grunt w dzień i w nocy.Dzięki Edytowane 4 Lipca 2013 przez Daaaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie chcę być posłańcem złych wieści , ale napiszę kilka słów. Na spektakularny efekty jeśli idzie o spinning to nie licz, może uda Ci się złowić kilka okoni, przypadkowy szczupak.Sandaczy może kilka zostało ale w lipcu ich nie złowisz . Spróbuj połowić po drugiej stronie na cyplu patrząc od głównej plaży tam mogą być okonie , szukać ich blisko trzcin.W lipcu w Cichowie to lepiej leżeć na wielkich cyckach swojej Grietszien niż uganiać się za okonkami., chociaż kto nie próbuje ten nie łowi.Daj znać jak efekty.Jeśli idzie o grunt to nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dzięki. Chyba wybiorę cycki jednak;) ale coś porzucam i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioSan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wczoraj tam zajrzałem po raz pierwszy, wylądowałem od strony plaży w Cichowie, zrobiłem jakieś 1,5km brzegiem w woderkach i nawet nie było puknięcia, a kombinowałem na wszelakie sposoby.Woda jak brązowa zupa - 20cm pod powierzchnią już nie było widać nawet najbardziej żarówiastych przynęt, jezioro piękne ale nieznacznie się zniechęciłem, choć zapewne tam jeszcze zajrzę jednakwtedy zapewne połowię z łódki czy też pontonu. Dostęp z brzegu całkiem niezły, w woderach można wejść na tyle żeby w miarę komfortowo porzucać, dno piaszczyste lub też piasek z 10-15 cmwarstwą osadu dennego, trochę zaczepów w postaci zwalonych drzew i gałęzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 W niedzielę byłem na rybach i spotkałem gościa który opowiadał o tym jeziorku , że można świetnie połowić sandaczy , okoni i szczupaków , więc albo gostek miał BUJNĄ wyobraznię albo zmieniło się tam na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras5 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) Jezioro dobre czasy ma już dawno za sobą. Kłusownictwo kwitnie, a szczególnie to wędkarskie. Jak jest dzień to można drobnego okonia połowić, czasem szczupak się trafi. To już lepiej na białoryb się nastawić. Edytowane 12 Listopada 2019 przez maras5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Odkopuję temat bo po co zakładać nowy a interesuje mnie kwestią wodowania lodzi gdzie taka czynność można wykonać? Kolo plaży widziałem że są slipy ale też i znaki zakaz ruchu :/ . Kiedyś wodowalem się na Mercedes i płynąłem taki kawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października (edytowane) "cały las rąk (jak na koncercie $uicideBoy$)" Podbijam, może ktoś podpowie Ciekawe czy rybak jeszcze tłucze cichowo? Czy to już przeszłość? Edytowane 10 Października przez Umbra The Sidewinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi